Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cambridge Analytica, la final: cat de mare este amenda platita de Facebook

Playtech Playtech,
Cambridge Analytica, la final: cat de mare este amenda platita de Facebook

S-a dovedit de mult faptul ca Facebook este responsabila de influentarea rezultatelor alegerilor din SUA. Abia acum s-a stabilit insa o amenda pentru scandalul Cambridge Analytica. in urma cu. continuă pe Playtech

Compania Facebook va fi amendata cu 5 miliarde de dolari pentru ca nu a protejat datele personale in scandalul Cambridge Analytica

Comisia Federala pentru Comert a aprobat amendarea Facebook cu 5 miliarde de dolari pentru ca reteaua sociala nu a protejat datele personale, dupa scandalul Cambridge Analytica. Departamentul de Justitie este asteptat sa adopte amenda, potrivit The Guardian.

Autoritatile americane aplica Facebook o amenda civila record de 5 miliarde de dolari in scandalul Cambridge Analytica

Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite a aprobat in aceasta saptamana o amenda civila record de 5 miliarde de dolari pentru Facebook, in investigatia referitoare la modul in care compania a gestionat datele utilizatorilor care au ajuns la firma britanica de consultanta Cambridge Analytica, au declarat vineri surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D ajunge la final. Prezentatoarea tv este extrem de trista

Puterea Dragostei, emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D, ajunge maine la final, lucru pentru care prezentatoarea de televiziune este extrem de trista. Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D, Puterea Dragostei, ajunge la final Primul sezon al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, emisiune a carui gazda este Andreea Mantea, ajunge maine la final. in finala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )