Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care au fost primele cuvinte ale lui Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata

Playtech Playtech,
Care au fost primele cuvinte ale lui Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata

Dan Alexa, discutie cu Anamaria Prodan dupa ce aceasta i-a dat un pumn in fata. Scandalul care a facut inconjurul tarii exact in ziua de glorie in care Halep castiga turneul londonez este departe de a fi terminat. Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata Impresara a vorbit in cadrul . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa. Sotia lui Reghe ii da replica lui Cornel Dinu

Pumnul Anamariei Prodan acordat antrenorului Dan Alexa a facut inconjurul Romaniei. Pe motive de gelozie ori ba, sa vedem ce se intampla dupa actiunea impresarei si ce replica i-a dat sotia lui Reghe lui Cornel Dinu dupa ce a fost ironizata de acesta. Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa Dupa .

IN-CEN-DI-AR! Anamaria Prodan a dat CARTILE PE FATA! A spus TOTUL despre RELATIA cu Dan Alexa: Sunt atat de FERICITA

Rasturnare de situatie! Anamaria Prodan recunoaste ca nu este tocmai mandra ca l-a lovit pe Dan Alexa, sambata, la Giurgiu, si il lauda pe antrenorul Astrei ca nu a ripostat.

Dan Alexa, terminat ca antrenor: Ce a spus despre el Gigi Becali, dupa ce a vazut bataia incasata de la Anamaria Prodan

Dan Alexa e, deocamdata, pe banca Astrei, insa, la 39 de ani, se poate considera un antrenor compromis, dupa ceea ce s-a intamplat, in weekend, la Giurgiu.

Caru cu vedete: Kate si Meghan, la meciul Simonei Halep de ieri. Cine a invins la puncte pe plan vestimentar?; Anamaria Prodan si Reghecampf au divortat in secret? Pumnul dat lui Dan Alexa a scos la iveala adevarul

A sasea sarcina, cea mai grea! Problemele de sanatate ale Ancai Serea s-au agravat in ultimele saptamani. Toata lumea o invidiaza pe Anca Serea pentru norocul de avea niste sarcini perfecte, insa. Diete de vedete cum au scapat de kilogramele in plus celebritatile de la noi. Pentru a scapa de kilogramele in plus, Iulia Vantur.

Marturia de la miezul noptii: Anamaria Prodan a povestit ce a scos-o din sarite de l-a batut pe Dan Alexa

Impresarul FIFA a negat, intr-o prima faza, scandalul de la Giurgiu. Cum insa momentul pumnului a fost filmat, ea n-a avut incotro si a fost nevoita sa vina cu o explicatie.

Primele declaratii ale pacientului sub acoperire, care povesteste cum o asistenta din Capitala a cerut mita: Mi-au spus ca daca dau o taxa in plus, ma vor ajuta

Avem prima marturie a pacientului sub acoperire, care povesteste cum a demascat o asistenta din Bucuresti care a cerut mita. insa metoda aleasa de Ministerul Sanatatii, pentru eliminarea spagii si pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )