Libnet.ro
UNICEF

13:45

Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Catalin Botezatu. Ce ar fi facut la Bravo, ai stil!, de fapt

Playtech Playtech,
Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Catalin Botezatu. Ce ar fi facut la Bravo, ai stil!, de fapt

Catinca Roman duce scandalul Bravo, ai Stil Celebritis la un alt nivel prin afirmatiile sale, afirmatii care au fost in ton cu spusele Cristinei Siscanu, acelea ca a auzit zvonuri ca Botezatu ar fi luat bani ca sa o favorizeze pe Andreea Tonciu in acest concurs. Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Catalin Botezatu . continuă pe Playtech

Catinca Roman, primele declaratii despre despartirea surorii sale: Parerea mea ca Marius o tragea in jos

Catinca Roman a facut primele declaratii despre despartirea surorii sale Oana de Marius Elisei si considera ca Oana e mult mai linistita acum. Parerea mea ca Marius o tragea in jos, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

EXCLUSIV Un celebru solist roman, stabilit la Paris, face dezvaluiri-soc: Mi s-au oferit mii de euro ca sa ma insor cu Catinca Roman!

Va mai amintiti de Claudiu Mirica, solistul trupei Stigma? A parasit Romania, in urma cu zece ani si s-a stabilit in Franta, unde a absolvit o scoala de restaurare a operelor de arta. Artistul ne-a povestit, in exclusivitate pentru impact. ro, despre viata boema din Paris, despre marea pasiune, muzica, despre relatia subreda cu fostul lui .

EXCLUSIV Catalin Botezatu, propunere geniala pentru nunta dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Sfatul pretios pe care i l-a dat barbatului

Catalin Botezatu a fost surprins sa afle ca fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, e la un pas de cea de-a treia nunta. Designerul vestimentar de top, care o cunoaste perfect pe senzuala blondina, ii da insa cateva sfaturi lui Gabi Badalau, viitorul ginerica: in viziunea Biancai, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, si .

Catalin Botezatu, desfiintat de o vedeta de la Bravo, ai stil. Nu credea ca e posibil sa-i spuna asta

Catalin Botezatu a iscat multe conflicte de-a lungul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Ba ca ajuta unele concurente in a le compune tinutele, ba ca are favorite ori chiar ca este nedrept, abordand o atitudine nepotrivita unor situatii care nu cereau acest lucru. Desi concursul de la Kanal D si-a ales castigatoarea, anume Alexandra Ungureanu, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )