Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu s-a pus in fata masinii! N-am vrut sa-l las sa fuga

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu s-a pus in fata masinii! N-am vrut sa-l las sa fuga

A trecut mai bine de un an de la declansarea cazului Caracal si scandalul si multele lucruri neelucidate. Procese, infatisari la jduecatorie si nici un rezultat concret pana in acest moment. Cele doua familii inca mai spera la a se face dreptate si de a se elucida cazul. Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu s-a pus in . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Mesajul cumplit transmis de familia Macesanu, la 1 an de la disparitia fetei. Unul din calaii Alexandrei

Alexandru Cumpanasu s-a dus peste procurorul Cristian Popescu la Parchetul din Caracal, la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu, pentru a-i cere socoteala. Procurorul Cristian Popescu este cel care i-a tinut pe politisti o noapte intreaga la poarta lui Gheorghe Dinca, in timp ce Alexandra Macesanu era ucisa de acesta. Procurorul nici nu l-a .

Ce s-a intamplat cu razboiul dintre Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama. Judecatorii tocmai au dat decizia

Alexandru Cumpanasu ar fi castigat procesul in care Viorel Catarama l-a dat in judecata, dupa ce primul l-a facut pe cel de-al doilea securist. Ce se intampla cu razboiul dintre Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama. Judecatorii au dat decizia Alexandru Cumpanasu a anuntat pe pagina persoanla de Facebook ca a castigat procesul cu Viorel Catarama.

Documentele care rastoarna cazul Caracal! Informatii senzationale despre Gheorghe Dinca

Antena 3 a facut publice documentele care rastoarna tot ce se stia pana acum despre cazul Caracal. Informatii senzationale despre declaratiile lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor si despre modul in care au fost prelevate si facute testele ADN care au dus la incarcerarea suspectului in cazul celor 2 crime.

Coincidenta stranie, in cazul Caracal. Ce planuri avea Luiza Melencu, potrivit dezvaluirilor bunicului ei

Iata ca a trecut un an de cand s-au descoperit crimele lui Gheorhe Dinca, criminalul de la Caracal. Bunicul Luizei Melencu a facut o dezvaluire sfasietoare despre nepoata sa. Coincidenta stranie, in cazul Caracal Reamintim ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu au fost rapite, violate si ucise de Gheorghe Dinca, criminalul de la Caracal. Acesta .

Cazul Caracal: ce au facut oamenii din sat la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Mama fetei, marturie cumplita

Este exact un an de la declansarea tragediei din Caracal, cand doua fete au disparut si sunt presuspuse decedate iar vinovat pentru acest lucru este Gheorghe Dinca. De atunci si pana astazi lucrurile au luat un drum al informatiilor trunchiate, eronate si inca neelucidate. Cazul Caracal: ce au facut oamenii din sat la un an .

Anunt zguduitor in cazul Caracal, la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Nedreptate crunta

A trecut un an de la rapirea adolescentei de 17 ani, Alexandra Macesanu. Aceasta a disparut la finele anului trecut, la doar 4 zile dupa ziua de nastere a tatalui sau. Anunt zguduitor in cazul Caracal, la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Nedreptate crunta La un an de la disparitia Alexandrei, unchiul acesteia .

Informatii bomba! Ce s-a ales de politistii care s-au ocupat de cazul Caracal, la 1 an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Incredibil

Proasta gestionare a cazului Caracal a starnit revolta publica si a dus la demisia sau demiterea multor oficiali. insa, au mai ramas cativa, care, in timp ce Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sunt disparute fara urma, primesc salarii de excelenta. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, un an de la disparitie. Calvar si jale pentru familiile .

Cazul Caracal. in ce stadiu se afla dosarul in care este judecat Gheorghe Dinca

La mai bine de un an de la disparitia Luizei Melencu, apar noi detalii cutremuratoare in cazul Caracal. Carmen Obarsaru, avocatul familiei Melencu, a acuzat faptul ca s-au ascuns probe din.

Ce s-a intamplat cu sefii din Politie care au gestionat cazul Caracal, unde Luiza si Alexandra au disparut. Asta da tupeu!

Ies la iveala amanunte revoltatoare despre sefii din Politie care au gestionat cazul disparitiei celor doua fete, Luiza si Alexandra. La un an de la izbucnirea scandalului Caracal, s-a aflat ca politistii care au condus cazul au primit salarii de excelenta.

Un an de la tragedia care a socat Romania! 10 greseli majore facute de autoritati in cazul Caracal

Zi trista pentru familia Alexandrei Macesanu. Astazi se implineste un an de cand tanara a fost vazuta in viata ultima data la Caracal, in judetul Olt. Pentru familia adolescentei, care ar fi fost rapita si ucisa de Gheorghe Dinca, a trecut un an de chinuri si incertitudini. Pe de o parte, datele despre faptul ca Alexandra ar fi in viata nu au fost credibile. Pe de alta parte, cadavrul ei nu a fost gasit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )