Libnet.ro
UNICEF

08:45

Claudia Patrascanu a rabufnit dupa idila dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Amenintari clare

Playtech Playtech,
Claudia Patrascanu a rabufnit dupa idila dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Amenintari clare

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu se pare ca nu se mai termina. Dupa confirmarea casatoriei dintre Gabi Badalu si Bianca Dragusanu, fosta sotie a iesit cu noi amenintari la adresa acestuia. Claudia Patrascanu a decis sa vorbeasca deschis despre suferinta pricinuita de fostul sot. Amenintarile Claudiei Patrascanu impotriva lui Gabi Badalau Daca pana . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu confirma relatia cu Gabi Badalau: Sunt fericita

Dupa ce timp de cateva saptamani presa a speculat despre o presupusa relatie dintre Bianca Dragusanu.

Ce i-a facut Claudia Patrascanu Biancai Dragusanu, cat a fost cu Badalau in vacanta. Blonda, iritata grav

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc nu este pe placul tuturor. S-a aflat ce i-a facut, de fapt, Claudia Patrascanu Biancai Dragusanu, cat a fost cu Badalau in vacanta. Bianca Dragusanu, deranjata de Claudia Patrascanu? Daca in urma cu doar cateva zile sustinea ca isi doreste ca fostul sau sot sa fie fericit alaturi .

Claudia Patrascanu, mesaj pentru Gabi Badalau, fostul sot plecat in vacanta cu Bianca Dragusanu

Bat clopote de nunta pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Cel putin asa sustin tabloidele, care spun ca cei doi si-au gasit deja nasi. insa, bomba vine din partea sotiei lui Gabi, Claudia Patrascanu, care face anuntul anului.

Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Rasturnare de situatie ireala in divortul anului

Informatii socante ies la iveala in cel mai urat divort din showbizul romanesc din ultimul an. Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Rasturnare de situatie ireala, mai ales dupa ce artista a aparut de cateva ori la TV sa isi povesteasca drama. Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Scandalul dintre cei doi fosti soti continua.

Gabi Badalau, dezvaluiri despre divortul de Claudia Patrascanu: Am inselat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro si un apartament

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu a atins apogeul, iar afaceristul face primele declaratii incendiare despre relatia lui cu fosta solista de la trupa Sexxy.

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, reintalnire magica dupa multi ani. Ce i-a promis blonda

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au fost categoric atractia editiei de azi de la Teo Show. Declaratiile fostilor parteneri au uimit pe toata lumea. Ce reactie a avut celebrul creator de moda vizavi de cea de-a treia nunta a blondinei? Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, marturii picante despre viitoarea nunta a blondinei Emisiunea de azi .

Bianca Dragusanu i-a dat replica lui Alex Bodi. Cum s-a distrat imediat dupa revenirea in tara

Dupa ce Maldive a devenit pentru aproape o luna pamant romanesc, Bianca Dragusanu cutreierandu-l ba alaturi de prieteni, ba in preajma lui Gabi Badalau, cel despre care acum se presupune ca este foarte apropiata, diva a revenit in Romania, unde o tine dintr-o petrecere in alta. Bianca Dragusanu, la distractie si dupa revenirea in tara.

Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita: Da, a treia oara e cu noroc. Cum l-a desfiintat pe Alex Bodi

Bianca Dragusanu a confirmat totul! Vedeta a adus mai multe detalii curiosilor despre cum a mers viata ei in ultima perioada si despre starea ei de spirit. Fosta asistenta pacatoasa radiaza de fericire, iar multi asteptau sa vada motivul. Iata ce a spus Bianca! Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita! Ce spune vedeta despre .

Dana Budeanu, reactie uluitoare despre Bianca Dragusanu. O lasa fara replica

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta si la urechile Biancai Dragusanu, pentru ca in sfarsit o privesc, asa cum si-au dorit fanii taioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistenta pacatoasa? Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Dragusanu Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos in care si-a surprins fanii .

Ce a spus Bianca Dragusanu, in premiera, despre Gabi Badalau. Totul e clar acum

Raspunsul: sunt fericita!, a spus Bianca Dragusanu recent in fata fotoreporterilor CanCan, surprinsa de acestia pe picioar de a intra in sala de sport, fiind intrebata despre zvonurile care ii arata pe ea si Gabi Badalau impreuna, ba chiar aproape de casatorie. Si daca atunci cand hoinareau prin Maldive putea fi mai putini atinsi pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )