Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Playtech Playtech,
Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare . continuă pe Playtech

Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan. Barbatul a facut anuntul dureros despre sotia lui

Nicolae Stanciu, jucator al echipei cehe Slavia Praga, inainte de Sarbatorile de iarna, trece prin momente grele, intorcandu-se rapid in tara. Finul Anemaria Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf, a revenit de urgenta in tara, dupa ce sotia acestuia, Andreea, a fost internata de urgenta. Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan Sotia lui Nicu Stanciu, .

Cozmin Gusa, exclus de Dancila din PSD dupa doua saptamani, revine in partid. Ultima data, el intrase in formatiune cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV

Cozmin Gusa, patronul Realitatea PLUS, a revenit in PSD. Anuntul a fost facut de Primarul general al Capitalei, care a precizat ca Gusa nu vrea functii, ci doar sa ajute partidul la alegerile locale. Este a.

Decizia lui Cozmin Gusa privind postul Realitatea dupa ce a reintrat in PSD

Cozmin Gusa, actionar al Realitatea Media si proaspat reinscris in PSD, a anuntat decizia lui cu privire la conducerea editoriala a postului Realitatea.

Cozmin Gusa, reintrat in PSD, spune ca renunta la coordonarea editoriala Realitatea

Cozmin Gusa, revenit in organizatia PSD Sector 1, ramane actionar la Realitatea, dar renunta la coordonarea editoriala a postului TV, dupa cum a spus el pentru Paginademedia. ro. El a declarat ca la Realitatea coordonarea editoriala va fi asigurata de trei persoane - Madalina Dulama, Carmen Tudor si directorul executiv Edward Pastia.

Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase. Bruneta a venit la TV si a facut anuntul oficial

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Care este adevarul despre divortul mult zvonit dintre fostul sportiv si actuala sotie? Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase in ajunul sarbatorilor, Ilie Nastase si actuala .

Sorin Bontea a facut anuntul cu lacrimi in ochi, la Antena 1. Ce s-a intamplat cu familia juratului Chefi la Cutite

Tocmai ce s-a terminat semifinala Chefi la Cutite, sho-wul culinar difuzat de Antena 1. Au fost momente emotionante, tensionate, dar la final a castigat cel mai bun. Sorin Bontea, unul din cei mai exigenti chefi si care a castigat cele mai multe trofee pana acum, se bazeaza pe patru semifinalisti. Sorin Bontea a facut anuntul .

Viorica Dancila lovitura dura chiar de ziua ei de nastere! Marcel Ciolacu a facut anuntul

Conducerea PSD, reunita luni la Parlament, a decis sa nu mai fie organizate alegerile pentru conducerea Organizatiei de Femei la sfarsitul lunii ianuarie. Mai precis, Marcel Ciolacu ar fi cerut sa nu fie organizate niciun fel de alegeri, in nicio organizatie a partidului, pana la congresul PSD din 29 februarie anul viitor, potrivit Realitatea PLUS.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC, dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! Dumnezeu vrea...

Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman, a vorbit in cadrul unui interviu despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de sotul ei! Silvia a dat detalii si despre modul in care s-a.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! Ce ne-au REZERVAT RUNELE pentru saptamana 16-22 decembrie! Cine isi SCHIMBA LOCUL DE MUNCA

Iata cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare zodie in parte. RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA CUMPLITA! BURSUCU E DISPERAT GALERIE FOTO) Celebrul numerolog Mihai.

Dupa 8 ani de relatie, Lavinia Pirva a facut ANUNTUL: Stefan Banica Jr. a AMUTIT! Fanii sunt in LACRIMI

Inainte de traditionalul concert de Craciun al lui Stefan Banica, Lavinia Pirva i-a facut o superba declaratie de dragoste sotului sau. Lavinia Pirva a postat pe pagina de Instagram o frumoasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )