Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Playtech Playtech,
Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Recent Cristi Borcea trecea prin momente grele, fiind infectat cu COVID-19. Acum se pare ca are alte probleme. Surse spun ca fosta sotie, Mihaela Borcea, si omul de afaceri au fost chemati in instanta. Totul este legat de scandalul terenurilor din Constanta. Cristi Borcea, din nou chemat in instanta Surse judiciare relateaza faptul ca atat . continuă pe Playtech

Alba Iulia a ajuns din nou la incidenta de scenariu rosu. Autoritatile mai asteapta 72 de ore pentru a lua masuri

Incidenta COVID pentru municipiul Alba Iulia a urcat din nou in ultimele zile si a ajuns marti, 12 ianuarie, din nou la rata de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce implica scenariul rosu.

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, socheaza din nou. Ce spune despre vaccinul anti-Covid-19

IPS Teodosie s-a remarcat pe toata perioada pandemiei prin modul in care a sfidat legile impuse de autoritati pentru a evita transmiterea comunitara a noului coronavirus. in ceasul al doisprezecelea, se pare ca Arhiepiscopul Tomisului si-a schimbat punctul de vedere datorita unui studiu pe care l-a facut individual. Dupa ce a institgat oamenii la nerespectarea .

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti si ajunge la 5 in Ilfov

Rata de infectare cu noul coronavirus e in crestere in Bucuresti si in Ilfov. in Capitala, incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile, la mia de locuitori, a ajuns luni la 4,01 fata de 3,97 in urma cu o zi. in Ilfov, indicele este luni de 5, fata de 4,69 duminica.

Cyberpunk 2077, din nou sub reflector: creatorul isi cere scuze pentru dezastru

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai bune si cele mai proaste jocuri din ultimul deceniu. Din acest motiv, co-fondatorul studiului CD Projekt Red a decis sa-si ceara scuze. Cyberpunk 2077 a.

Revenirea copiilor in banci, subiect de amanari si promisiuni desarte, din nou: ce spune ministrul

Un lucru este sigur. in 2021, copiii din ani terminali ai romanilor vor avea examene pentru final de promotie in format traditional. Pana atunci, insa, nu stim cand revin in banci. De.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )