Libnet.ro
UNICEF

23:30

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

Playtech Playtech,
CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, . continuă pe Playtech

CTP, reactie neasteptata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu PSD-UL. Castigul e mare

Jurnalistul a marcat cateva puncte cheie ale alegerilor prezidentiale de duminica, pe 10 noiembrie 2019, spunand si ce reprezinta scrutinul pentru partidele politice, precum PSD sau USR. CTP a avut o reactie neasteptata despre alegerile din urma cu o zi si a facut mai multe declaratii, in acest sens. CTP, reactie neasteptata dupa primul tur .

Mihai Sturzu, reactie surprinzatoare dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe cine planuieste fostul membru al trupei HI-Q in turul 2

Surprize, surprize! Mihai Sturzu si-a lovit prietenii de pe retelele de socialiare cu cateva afirmatii. Ce parerea are despre candidatii la alegerile prezidentiale si pe cine va vota in turul doi? Majoritatea fanilor sai au ramas socati de decizia sa. Mihai Sturzu, reactii incredibile dupa primul tur al alegerilor Mihai Sturzu, desi a renuntat la .

CTP, despre contrele Dancila-Manda: O greseala impardonabila. Cum sa plangi in fata crocodililor din PSD?

Cristian Tudor Popescu a discutat despre situatia de la sedinta CEx a PSD-ului din aceasta seara, considerand ca Viorica Dancila a dat semne de slabiciune. Declaratie vine dupa ce mai multe informatii aparute in presa arata ca Dancila ar fi plans la sedinta pentru ca s-a simtit jignita de afirmatiile facute de Claudiu Manda.

Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Un roman a pledat vinovat luni la acuzatia ca a ucis-o, acum aproape sase ani, pe britanica Valerie Graves, o crima care a socat comunitatea din Bosham, in West Sussex Anglia), transmite Press.

Clotilde Armand, reactie virulenta dupa esecul lui Dan Barna la prezidentiale

Europarlamentara USR Clotilde Armand s-a dezlantuit la cateva ore dupa esecul lui Dan Barna in alegerile prezidentiale. Acum, terminam si noi cu smiorcaiala post alegeri si ne apucam serios de.

Carmen Iohannis, reactie incredibila dupa ce un fotograf s-a impiedicat si a cazut in fata ei - VIDEO

Scena inedita la sectia de vot din Sibiu unde a votat Carmen Iohannis Un fotograf se impiedica si cade chiar la picioarele sotiei lui Klaus Iohannis. Aceasta a profitat imediat de moment pentru a parasi.

Presedintele Klaus Iohannis, la vot. Mesajul sefului statului dupa ce a iesit din cabina de vot

Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie 2019, la vot, la Liceul Jean Monnet, sector 1 Bucuresti, iar la iesirea din cabina de vot, a transmis un mesaj cetatenilor. Presedintele Klaus Iohannis, la vot Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Este posibil sa existe si un singur tur, .

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )