Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum l-a dat de gol amanta pe Gabi Badalau in procesul cu Claudia Patrascanu. Ei ii cerea cerea bonurile

Playtech Playtech,
Cum l-a dat de gol amanta pe Gabi Badalau in procesul cu Claudia Patrascanu. Ei ii cerea cerea bonurile

Gabi Badalau a fost dat de gol chiar de amanta sa. Ce a spus femeia cu care s-a iubit acesta in timpul casniciei cu Claudia Patrascanu? Se face lumina in procesul sotilor care raman la cutite. Gabi Badalau, dat de gol de amanta sa. Ce a spus aceasta la proces? Scandalul dintre Claudia Patrascanu si . continuă pe Playtech

Dezvaluiri fara precedent despre bataile incasate de Claudia Patrascanu de la Gabi Badalau. Sparsese usa si o ingramadise in colt

Ies la iveala detalii socante despre agresiunile suportate de Claudia Patrascanu din partea sotului cu care se afla acum in plin divort cu scantei. Dezvaluirile vin direct de pe buzele celei ce i-a dat viata cantaretei. A spart usa de la dormitor, o facea in tot felul. Mai multe detalii, in continuare. Mama Claudiei Patrascanu, .

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, decizie uimitoare dupa divort. Ce se intampla cu copiii cuplului

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sunt in razboi pentru custodia copiilor: Cei doi au ajuns cu scandalul in instanta. Chiar si asa cantareata si-a lasat timp de doua saptamani cei doi baieti in compania lui Gabi Badalau. Decizia, binenteles, a fost luata de comun acord. Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, decizie soc dupa divort. Ce .

Mama Claudiei Patrascanu, despre violentele lui Gabi Badalau: A spart usa de la dormitor, o facea in tot felul

Scene socante au avut loc intre Claudia Patrascanu siGabi Badalau. Cel putin asa sustine mama cantaretei romane. Cuplul se afla acum in prag de divort. Mama.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )