Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dani Otil, mesaj dur pentru Margherita de la Clejani in direct la tv. Ce a tinut prezentatorul de la Antena 1 sa-i spuna artistei, dupa scandalul urias

Playtech Playtech,
Dani Otil, mesaj dur pentru Margherita de la Clejani in direct la tv. Ce a tinut prezentatorul de la Antena 1 sa-i spuna artistei, dupa scandalul urias

Margherita de la Clejani a fost luata la rost de Dani Otil in emisiunea lui, acolo unde tanara venise sa isi prezinte noul ei videoclip. Dani Otil a profitat de ocazie si i-a atras atensia Margheritei de la Clejani in ceea ce priveste comportamentul ei din ultima perioada. Dani Otil, mesaj crunt pentru Margherita de . continuă pe Playtech

Dani Otil, mesaj transant, in direct. Daca esti grasa, te imbraci mulat! Du-te la munca!. Pe cine a luat in vizor matinalul de la Antena 1

Dani Otil a rabufnit, in direct, in emisiunea pe care o modereaza alaturi de colegul sau, Razvan Simion. Matinalul a dat de pamant cu cele care pozeaza in dive dar mananca in continuare fasole batuta de la mama. Care este mesajul lui Dani pentru femeile care stau pe banii barbatilor toata viata, in continuare. Dani .

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Dani Otil a rabufnit in direct, la Antena 1: Se apropie latul. Fiecare vom avea acest virus, important e cand il luam

Dani Otil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, si-a spus parerea despre oamenii care fac comentarii cu privire la evolutia pandemiei de COVID-19. Dani Otil s-a aratat socat de cati prosti il urmaresc, pe care se vede nevoit sa-i blocheze.

Iubita lui Dani Otil a patit-o. Cum a pierdut o suma importanta de bani: a fost pacalita

Iubita lui Dani Otil a facut cunostinta cu fata intunecata a internetului! Blondina a fost pacalita la drumul mare, dupa ce a plasat o comanda pentru niste produse pe care le-a vazut pe internet si care i-au placut. Surpriza de proportii insa! Iubita lui Dani Otil, pacalita pe internet Gabriela Prisacariu este o impatimita a .

Dani Otil a rabunit: Nu ziceai ca nu exista? Acum ti-ai dat seama? Bravo, ma!

Dani Otil a vorbit, in cadrul emisiunii Neata, cu Razvan si Dani despre persoanele din jurul sau care, pana acum cateva zile, nu credeau in existenta coronavirusului insa acum inchid firmele, baga angajatii in izolare, toate acestea din cauza COVID-19 .

Medic din prima linie din Satu Mare, mesaj dur: Vom muri pe capete, din cauza incostientei

Mesaj dur al unui medic care se afla in prima linie in lupta cu coronavirusul. Specialist in boli interne, dr. Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, sustine ca vom avea cu totii de suferit, daca nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )