Libnet.ro
UNICEF

19:45

EXCLUSIV Unde a fost Ioana inainte de scandalul cu Ilie Nastase. S-a aflat acum, oare e motivul altercatiei?!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Unde a fost Ioana inainte de scandalul cu Ilie Nastase. S-a aflat acum, oare e motivul altercatiei?!

Ioana Nastase 45 de ani), jumatatea lui Ilie Nastase, se afla acum la rascruce de drumuri. inca nu a decis daca va mai continua casnicia cu fostul mare jucator de tenis, dupa scandalul de Sf. Ion, cand a sunat speriata la 112, pentru a cere protectia Politiei in fata reactiilor complet neasteptate ale celebrului sot. continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce a fost acuzat de sotie ca ar fi batut-o: Asa spune ea? Nu imi aduc aminte...

Ioana, sotia lui Ilie Nastase, a anuntat vineri seara politia ca a fost agresata de fostul tenismen. Ea a spus ca s-a simtit in mare pericol dar, chiar si asa, nu va depune o plangere impotriva.

Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama, marul discordiei intre Ioana si Ilie Nastase? Sotia tenismenului rupe tacerea

O noua zi, un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Ioana Nastase rupe tacerea si spune adevarul despre cearta uriasa pe care a avut-o cu Ilie Nastase. Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama au fost marul discordiei intre cei doi soti?! Ioana Nastase, adevarul despre scandalul cu Ilie in urma cu doar cateva zile, in presa de .

DigiSport: Cine e milionarul care a declansat scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana: Am sunat-o de Sfantul Ion, e din cauza mea!

Ilie Nastase 74 de ani) a fost acuzat de sotia sa Ioana de agresiune, dupa ce fostul tenismen ar fi atacat-o vineri, 8 ianuarie. Ioana Nastase a sunat la politie dupa incident.

De ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Adevarul s-a aflat: barbatul care este vinovat pentru scandal

S-a aflat de ce a batut-o Ilie Nastase pe sotia sa, de fapt. Un barbat este vinovat pentru tot scandalul. Despre cine este vorba, cine l-a facut pe Ilie Nastase sa fie capabil de asa ceva, cititi in randurile de mai jos. S-a aflat ca Ilie Nastase a batut-o pe Ioana, sotia sa, din gelozie.

Un nou scandal in care este implicat Ilie Nastase - Sotia Ioana il acuza ca a batut-o: E important ca am iesit teafara pe usa

Ioana Nastase Simion a povestit presei ca a fost batuta de actualul sot, Ilie Nastase, si ca se bucura ca a scapat teafara pe usa. Nu am depus plangere din respect, ca nu e frumos. Am stat impreuna, a bucurat atatea milioane de oameni.

Ilie Nastase si-a batut sotia? Politia a ajuns la ei acasa: ce a urmat dupa

Vineri seara, fostul mare tenismen roman Ilie Nastase si-ar fi agresat sotia. Totul s-ar fi intamplat intr-o locatie de pe strada jandarmeriei din Capitala, iar autoritatile au fost anuntate. Ilie Nastase si-a batut sotia? Potrivit gandul. ro, vineri seara Ilie Nastase ar fi batut-o pe sotia sa Ioana. Un apel ar fi fost facut la Serviciul .

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa .

Motivul pentru care Ilie Nastase a devenit violent cu sotia Ioana. Tenismenul a explodat cand a aflat vestea

Ilie Nastase 74 de ani)ramane unul dintre cei mai mari sportivi din istoria Romaniei, indubitabil. Comportamentul sau in afara terenului insa, ramane un subiect controversat. Zilele trecute,Ioana.

Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abtinut si l-a dat de gol

Andreea Tonciu a venit astazi la emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la sosurile iuti. insa inainte de a trece la fapte, aceasta a vorbit si despre cum a inceput anul pentru ea. Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Catalin Maruta de a .

Ilie Nastase si-a agresat sotia Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Fostul tenismen Ilie Nastase si-a agresat sotia, vineri seara. Ioana a chemat de urgenta politia la locuinta acestora din Complexul Stejarii. Ilie Nastase si-a agresat sotia Cu toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )