Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ce a facut, de fapt, Raed Arafat in primele minute dupa ce a ajuns la Colectiv. Acum, se schimba planul rosu de interventie!

Playtech Playtech,
Ce a facut, de fapt, Raed Arafat in primele minute dupa ce a ajuns la Colectiv. Acum, se schimba planul rosu de interventie!

Raed Arafat a fost invitat in aceasta seara de joi, intr-o editie speciala a emisiunii speciale moderata de Marius Tuca, si transmisa live, pe Facebook. Seful DSU a vorbit in mod exclusiv si despre scandalul demiterii sale din functie, dar si despre dosarul Colectiv. in urma cu cateva zile au fost pronuntate si primele sentinte . continuă pe Playtech

Din ce familie provine Raed Arafat si unde se afla rudele lui. Daca ma consultam cu ei, nu faceam nimic in Romania!

Raed Arafat a dezbatut cateva teme de interes general, printre care si participarea sa in primele minute de la activarea planului rosu de interventie, in cazul Colectiv. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a fost prezent, in seara de joi, intr-o editie speciala a emisiunii lui Marius Tuca, intr-o transmisiune in direct, pe Facebook. Printre .

ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, in Capitala. Oficialul era pasager intr-o autospeciala de serviciu cu care se deplasa, moment in care autovehiculul a fost lovit de o alta masina. Raed Arafat, accident de circulatie in Capitala Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Accidentul a .

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

UPDATE Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa accidentul rutier din Capitala: A intrat un pic in noi cand vorbea la telefon (VIDEO)

UPDATE Raed Arafat a precizat, miercuri seara, dupa accidentul din Capitala, ca nu s-a intamplat nimic grav. Cineva, dintr-o intersectie, a intrat un pic pe contrasens si a intrat un pic in.

Raed Arafat, mesaj exploziv: Doctorul Arafat este principalul vinovat

Raed Arafat a postat un mesaj pe retelele de socializare in care arata cum i s-au imputat public o serie de incidente.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier in Capitala

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident in Bucuresti, masina in care se afla fiind lovita de un alt autoturism.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, seful DSU, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri seara, insa in urma impactului nimeni nu a fost ranit. Potrivit lui Arafat, un sofer care vorbea la telefon a patruns pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla acesta, anunta Mediafax.

Raed Arafat, implicat intr-un accident

Doctorul Raed Arafat a fost implicat intr-un accident rutier.

Drama unui caine iubitor: a murit la 15 minute dupa stapanul sau. Care este explicatia

A fost clar din totdeauna ca exista o relatie speciala intre caini si stapanii lor, dar nu te-ai astepta ca aceasta sa se extinda la momentul decesului. Cand vine vorba de animale de companie, cainii sunt unii dintre cei mai iubitori. Exista dovezi ca au fost domesticiti in urma cu aproximativ 14. 000 de ani, dar .

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a .

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )