Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Playtech Playtech,
Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut . continuă pe Playtech

Ultima ora. Raed Arafat si-a facut vaccinul anti-Covid-19 in fata tuturor. Imaginile VIDEO sunt dovada

Nu putine sunt persoanele care au criticat faptul ca cele mai importante persoane din Romania au evitat sa se vaccineze anti-Covid, punandu-se la indoiala eficienta serului. in cursul zilei de astazi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin intermediul caruia anunta vaccinarea intregului personal al DSU, inclusiv al sefului DSU, Raed Arafat. Acesta .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

Raed Arafat, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19: Am facut-o public ca sa arat un lucru ce recomandam facem si noi. Vaccinul e sigur, voluntar si gratuit (VIDEO)

Vaccinul anti-COVID-19 este sigur, gratuit si voluntar, a reiterat secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Nu recomandam oamenilor sa se vaccineze daca noi nu ne-am fi va.

Pe cine santajeaza Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: Asa vreau. Sa te inveti minte

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia capitanului echipei, si anume, Florin Tanase, care refuza sa mai semneze un nou contract cu echipa ros-albastra. Pe cine santajeaza Gigi Becali Florin Tanase, crescut de Viitorul, a ajuns la echipa FCSB in vara anului 2016, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Acesta a jucat 13 .

Ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali lui Catalin Morosanu. S-a aflat acum secretul pastrat de sportiv

Catalin Morosanu, concurent al sezonului 2 Survivor Romania, a povestit abia acum ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali in urma cu cativa ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viata. Becali i-a facut o oferta de zile mari lui Morosanu in varsta de 36 de ani, Catalin Morosanu .

VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat antiCOVID-19: Abia am asteptat sa ma vaccinez. indemnul meu este ca toti sa inteleaga ca aceasta e speranta

Seful DSU, Raed Arafat, s-a vaccinat luni impotriva COVID-19. Arafat si angajatii DSU s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota Bucuresti. A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara.

Cand vom ajunge la imunizare in masa impotriva COVID-19 Raed Arafat: in societate mereu va fi o parte care nu va vrea niciodata sa se vaccineze. Acolo nu prea ai ce face (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni, ca vom ajunge la o imunizare in masa impotriva coronavirusului atunci cand 60 - 70% din populatie va fi vaccinata. Asta depinde de cat de repede vor ajunge dozele.

Raed Arafat s-a vaccinat impotriva COVID-19

Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat astazi impotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota din Bucuresti.

Raed Arafat: in etapa a II-a se va incepe cu persoanele in varsta, persoanele cu vulnerabilitati, iar apoi va fi si personalul esential din diferite activitati inscrierea nu e doar digitala (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, s-a vaccinat impotriva COVID-19, luni, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )