Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Rasturnare de situatie ireala in divortul anului

Playtech Playtech,
Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Rasturnare de situatie ireala in divortul anului

Informatii socante ies la iveala in cel mai urat divort din showbizul romanesc din ultimul an. Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Rasturnare de situatie ireala, mai ales dupa ce artista a aparut de cateva ori la TV sa isi povesteasca drama. Gabi Badalau, santajat de Claudia Patrascanu? Scandalul dintre cei doi fosti soti continua. continuă pe Playtech

Gabi Badalau, dezvaluiri despre divortul de Claudia Patrascanu: Am inselat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro si un apartament

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu a atins apogeul, iar afaceristul face primele declaratii incendiare despre relatia lui cu fosta solista de la trupa Sexxy.

Claudia Patrascanu, mesaj pentru Gabi Badalau, fostul sot plecat in vacanta cu Bianca Dragusanu

Bat clopote de nunta pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Cel putin asa sustin tabloidele, care spun ca cei doi si-au gasit deja nasi. insa, bomba vine din partea sotiei lui Gabi, Claudia Patrascanu, care face anuntul anului.

Claudia Patrascanu face dezvaluirea momentului despre fostul sot: Gabi Badalau se insoara cu Bianca Dragusanu

Se anunta nunta cu fast in lumea modena: Bianca Dragusanu si Gabi Badalau planuiesc sa se casatoreasca. Chiar daca au inceput sa apara impreuna doar de cateva saptamani, diva si fiul.

Casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata. Informatii de ultima ora

Daca pana acum erau doar speculatii, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata chiar de catre Claudia Patrascanu. Fosta sotie a afaceristului a spus tot despre stirea momentului in showbiz-ul romanesc. Gabi Badalau si Bianca Dragusanu, la un pas de nunta Daca in urma cu o saptamana sustinea ca afaceristul este, in .

Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa. Ce legatura are Bianca Dragusanu

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau continua. De aceasta data, fostul sot al artistei a anulat iar programarea pentru consiliera copiilor. Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa Se face ca cei doi trebuiau sa ajunga marti, la ora 13:00 la Protectia Copilului pentru sedinta de consiliere a .

Ce i-a facut Claudia Patrascanu Biancai Dragusanu, cat a fost cu Badalau in vacanta. Blonda, iritata grav

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc nu este pe placul tuturor. S-a aflat ce i-a facut, de fapt, Claudia Patrascanu Biancai Dragusanu, cat a fost cu Badalau in vacanta. Bianca Dragusanu, deranjata de Claudia Patrascanu? Daca in urma cu doar cateva zile sustinea ca isi doreste ca fostul sau sot sa fie fericit alaturi .

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Bianca Dragusanu se iubeste cu Gabi Badalau. Imaginile clare, acum nu mai e nicio indoiala

Speculatiile au curs continuu inca de la mica lor escapada in Dubai, dar acum totul e clar. Imaginile vorbesc de la sine! Bianca Dragusanu si Gaba Badalau formeaza cel mai nou si controversat cuplu din showbiz-ul romanesc. Cum au fost surprinsi cei doi? Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sunt intr-o relatie. Cum au fost surprinsi? .

EXCLUSIV Catalin Botezatu, propunere geniala pentru nunta dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Sfatul pretios pe care i l-a dat barbatului

Catalin Botezatu a fost surprins sa afle ca fosta lui iubita, Bianca Dragusanu, e la un pas de cea de-a treia nunta. Designerul vestimentar de top, care o cunoaste perfect pe senzuala blondina, ii da insa cateva sfaturi lui Gabi Badalau, viitorul ginerica: in viziunea Biancai, un barbat trebuie sa aiba bani, adica chischirei, si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )