Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ioana Basescu a disparut din viata publica, dupa scandalul Nana, iar acum nu o mai recunosti. FOTO

Playtech Playtech,
Ioana Basescu a disparut din viata publica, dupa scandalul Nana, iar acum nu o mai recunosti. FOTO

Ioana Basescu41 de ani) este fiica cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. De profesie notar, Ioana nu mai este prezenta de mult in viata politica si publica, lucru care incita, totusi, curiozitatea oamenilor. Cum arata acum? Ioana Basescu a disparut din viata publica dupa scandalul Nana Fiica cea mare a lui Traian . continuă pe Playtech

Doliu in PSD. Un lider al social-democratilor a incetat din viata la doar 43 de ani

Veste-soc in aceasta dimineata. Laurentiu Halmagean s-a stins din viata in cursul noptii. Fostul presedinte al PSD Arad avea doar 43 de ani si o viata inainte, multe planuri si doi copii. Spera ca va.

CUTREMUR MONDEN! Reghecampf a CEDAT dupa scandalul cu Anamaria Prodan! A jurat ca o va... (FOTO)

Lovitura de teatru in scandalul momentului! in ciuda zvonuirlor potrivit carora Reghecampf si Anamaria Prodan au divortat in secret, cei doi se iubesc in realitate ca in prima zi.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Ambasadele straine din Romania, mesaj dupa ce Halep a ajuns campioana la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Au venit reactii la cald si din partea ambasadelor straine.

Oamenii cer demisia unui guvernator din Puerto Rico, dupa dezvaluirea unor mesaje private ale acestuia

Cererile de demisie ale guvernatorului Ricardo Rosello din Puerto Rico devin din ce in ce mai numeroase, in urma dezvaluirii unor remarci pe care acesta le-a facut intr-un grup privat de chat, iar oamenii organizeaza proteste impotriva sa in San Juan, scrie CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )