Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

Playtech Playtech,
Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama, marul discordiei intre Ioana si Ilie Nastase? Sotia tenismenului rupe tacerea

O noua zi, un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Ioana Nastase rupe tacerea si spune adevarul despre cearta uriasa pe care a avut-o cu Ilie Nastase. Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama au fost marul discordiei intre cei doi soti?! Ioana Nastase, adevarul despre scandalul cu Ilie in urma cu doar cateva zile, in presa de .

Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar fi fost batuta de Ilie: Nici bani nu mai au

Nick Radoi continua sa atate spiritele in showbiz-ul nostru, taman din Mexic, acolo unde se afla in prezent. Acesta a marturisit in urma cu cateva zile ca el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agresata de Ilie Nastase, sotul ei. Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar .

Pepe rupe tacerea despre cum si-a facut banii, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Acum, Pepe este un artist foarte cunoscut si apreciat in Romania. El a recunoscut tot timpul faptul ca inainte sa devina celebru, a trecut si pe la munca de jos. Cum a facut Pepe primii bani. Pepe rupe tacerea despre cum a facut primii bani Pepe, un artist foarte talentat, a muncit foarte mult pentru .

Gheorghe Turda rupe tacerea dupa lupta cu covid-19. De unde crede ca l-a luat, de fapt

Gheorghe Turda a fost infectat cu noul coronavirus inainte de Craciun. in ciuda varstei, interpretul de muzica populara a scapat cu bine. De unde crede ca a luat virusul. Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID-19, dar nu crede ca a avut. Ce actiune crede ca l-a imbolnavit Gheorghe Turda 72 de ani) s-a infectat .

Medicul Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea. Ce a patit dupa vaccinarea anti-Covid-19

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, s-a vaccinat in urma cu putin timp. Acesta a povestit experienta sa in urma vaccinului, subliniind faptul ca puterea exemplului reprezinta un model prin care vom determina mai multe persoane sa faca acest pas. Cadrele emdicale au reticente cu privire la vaccinul anti-Covid-19 Medicul Adrian .

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Alina Puscau se marita! Totul despre nunta si barbatul care i-a furat inima

Alina Puscau se marita. Frumoasa romanca a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta de la PRO TV. Acolo, celebrul Catalin Maruta a reusit sa smulga de la ea o super veste. Modelul urmeaza sa se casatoreasca in cursul anului 2021, in America. Alina Puscau se marita in 2021 Vesti proaste pentru barbatii care tanjeau .

Ilie Nastase si-a batut sotia! Ioana Nastase a sunat la 112 in stare de soc: Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Ioana Nastase a chemat de urgenta politia, vineri seara, dupa ce a fost agresata de sotul ei in locuinta acestora din Complexul Stejarii. Aceasta nu a vrut sa depuna plangere. Doamne Fereste! Nu vreau sa-i fac rau. Pentru ca se stie ca are condamnarea. Si ar fi urat.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin VIDEO

Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )