Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Lucescu a decis sa renunte la dusmanie. impacare istorica in fotbalul romanesc

Playtech Playtech,
Mircea Lucescu a decis sa renunte la dusmanie. impacare istorica in fotbalul romanesc

Anul trecut, in fotbalul romanesc se declansa un scandal mare, ce s-a lasat cu acuze si replici dure, si de-o parte si de alta. Personajele implicate in scandalul din 2019, erau Il Luce si fostul sau elev, Mircea Rednic. impacarea s-a lasat asteptata, dar s-a intamplat Febra scandalului dintre Mircea Lucescu si Mircea Rednic s-a . continuă pe Playtech

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev. Suma impresionanta

Unul din cei mai importanti antrenori romani ai ultimelor decenii, Mircea Lucescu a decis sa lase cainii din Stefan cel Mare si sa accepte o oferta fabuloasa din partea ucrainienilor de la Dynamo Kiev. Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu se poate mandri cu o .

Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Anuntul facut de patronul ucrainean despre despartirea de roman

Ieri presa sportiva din toata Europa scria cu litere de-o schioapa de decizia celor de la Dynamo Kiev de a-l aduce pe banca de antrenor pe cel mai titrat antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Dupa mai bine de .

Fanii lui Dinamo Kiev nu-l vor pe Mircea Lucescu. Au inceput protestele in Ucraina (FOTO)

Mircea Lucescu este indezirabil la Dinamo Kiev. Tehnicianul roman a pregatittimp de 12 anirivala Sahtior Donetk. Angajamentul celor de la Dinamo Kiev cuMircea Lucescu a starnit un scandal.

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Celebrul antrenor Mircea Lucescu 74 de ani) si-a facut revenirea pe banca tehnica, ca antrenor al echipei Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. imi era dor de Ucraina. Am.

Bancul zilei: Mircea Lucescu la interviu

Reporter: Cu cat credeti ca ar invinge echipa lui Dinamo din 70 pe cea de astazi? Mircea Lucescu: Cu 1-0, cred. Reporter: Doar atat?.

Bomba verii! Mircea Lucescu s-a inteles cu Dinamo Kiev

Celebrul tehnician roman Mircea Lucescu a fost numit, joi, in functia de antrenor al echipei ucraine.

Mircea Lucescu, amenintari macabre din partea ultrasilor lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a anuntat, astazi, numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, dar mutarea nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea.

Mircea Lucescu, oficial antrenor la Dynamo Kiev

Clubul ucrainean Dynamo Kiev a anuntat, joi, ca Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei din capitala Ucrainei.

OFICIAL Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev

Dinamo Kiev anunta oficial numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, in locul lui Oleksii Mihailicenko.

E oficial! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Ce salariu va avea la rivala lui Sahtior

Mircea Lucescu 74 de ani) revine in fotbal. Romanul a batut palma cu cei de la Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. Marele anunt a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )