Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ce pedeapsa risca fiul lui Gheorghe Dinca dupa ce i-a batut pe jurnalistii de la Antena 3

Playtech Playtech,
Ce pedeapsa risca fiul lui Gheorghe Dinca dupa ce i-a batut pe jurnalistii de la Antena 3

Se pare ca scandalul familie Dinca a continuat astazi, cand Dan Dinca, iesind de la o intalnire cu oficialii DNA, a agresat jurnalistii Antena 3 si RTV aflati acolo pentru a lua informatii. Printre cei agresati se afla si un operator al RTV, care s-a ales cu capul spart. Conform declaratiilor sorei acestuia date in . continuă pe Playtech

Fiul lui Gheorghe Dinca dupa ce i-a batut pe jurnalisti: Nu s-a intamplat nimic din punctul meu de vedere. S-a inscenat tot

Politia Capitalei a anuntat, in urma cu putin timp, ca fiul lui Gheorghe Dinca a fost dat in urmarire.

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! I-a lovit cu pumnii si cu picioarele!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheorghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheroghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Fiul lui Gheorghe Dinca, audiat la Politie dupa ce a fost acuzat ca a batut mai multi jurnalisti

Mai multi jurnalisti au reclamat la Politie, marti, ca au fost batuti de Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca. Ulterior, barbatul a mers la Politie si este audiat marti seara la Sectia 2.

Fiul lui Gheorghe Dinca s-a predat la politie dupa ce a agresat mai multi jurnalisti

Fiul lui Gheorghe Dinca s-a predat politiei, dupa ce a agresat mai multi jurnalisti la sediul CNA.

Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca

Se pre ca violenta si comportamentul deviant se poarta in familie! Astazi, unul din fii lui Gheorghe Dinca, mai exact cel mare, Dan, a fost protagonistul unei altercatii violente in fata sediului CNA. Dar cine este Dan Dinca si ce meserie are? Ce meserie are, de fapt, fiul lui Gheorghe Dinca Despre fiul ce mare .

Scene SOCANTE in fata CNA: Fiul lui Gheorghe Dinca a luat la bataie jurnalistii si a spart camere de filmat. Barbatul s-a predat la Politie(VIDEO)

UPDATE: Fiul lui Gheorghe Dinca, Daniel Dinca, s-a predat la Politie. Scene socante au fost filmate in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului CNA). Fiul lui Gheorghe Dinca impreuna.

Fiul lui Gheorghe Dinca: Nu s-a intamplat nimic din punctul meu de vedere. S-a inscenat tot

Politia Capitalei a anuntat, in urma cu putin timp, ca fiul lui Gheorghe Dinca a fost dat in urmarire.

Fiul lui Gheorghe Dinca, cautat de politie. Prima reactie a Politiei Capitalei

Politia Capitalei a anuntat, in urma cu putin timp, ca fiul lui Gheorghe Dinca a fost dat in urmarire.

Mai multi jurnalisti au fost agresati de fiul lui Gheorghe Dinca

Mai multi jurnalisti au fost agresati, marti, de fiul lui Gheorghe Dinca, la iesirea de la CNA, acolo ajungand politisti de la Sectia 17 si un echipaj de prim-ajutor. Politia anunta ca persoanele vatamate sunt audiate, agresorul fiind cautat pentru a fi audiat si el, potrivit News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )