Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prima aparitie publica a Ducesei Kate Middleton, dupa scandalul starnit de cumnata ei. A atras toate privirile

Playtech Playtech,
Prima aparitie publica a Ducesei Kate Middleton, dupa scandalul starnit de cumnata ei. A atras toate privirile

Desi privirile se indreapta in aceasta perioada spre Meghan Markle si Printul Harry, prima aparitia publica a lui Kate Middleton dupa ce Ducii de Sussex s-au retras din randul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a readus-o in prim plan. Ducesa de Cambridge a atras toate privirile. Prima aparitie publica a Ducesei Kate Middleton dupa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

Printul Harry, prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala. El vorbeste despre o mare tristete

Printul Harry a avut o prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala britanica, explicand ca a luat decizia cu o mare tristete. intr-o inregistrare video publicata duminica pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, el pretinde ca de fapt nu a avut de ales, relateaza AFP, dpa si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )