Libnet.ro
UNICEF

21:47

Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Cuplul Ioana si Ilie Nastase au avut un inceput de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasa, cam asa au inceput cei doi anul 2021. Deja se punea problema despartirii definitive intre cei doi. Aseara la XNS, Dan Capatos a facut lumina in scandalul inceputului de an. Ioana si Ilie Nastase s-au impacat, a fost anuntul . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama, marul discordiei intre Ioana si Ilie Nastase? Sotia tenismenului rupe tacerea

O noua zi, un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Ioana Nastase rupe tacerea si spune adevarul despre cearta uriasa pe care a avut-o cu Ilie Nastase. Andreea Tonciu si Brigitte Pastrama au fost marul discordiei intre cei doi soti?! Ioana Nastase, adevarul despre scandalul cu Ilie in urma cu doar cateva zile, in presa de .

EXCLUSIV Unde a fost Ioana inainte de scandalul cu Ilie Nastase. S-a aflat acum, oare e motivul altercatiei?!

Ioana Nastase 45 de ani), jumatatea lui Ilie Nastase, se afla acum la rascruce de drumuri. inca nu a decis daca va mai continua casnicia cu fostul mare jucator de tenis, dupa scandalul de Sf. Ion, cand a sunat speriata la 112, pentru a cere protectia Politiei in fata reactiilor complet neasteptate ale celebrului sot.

Motivul pentru care Ilie Nastase a devenit violent cu sotia Ioana. Tenismenul a explodat cand a aflat vestea

Ilie Nastase 74 de ani)ramane unul dintre cei mai mari sportivi din istoria Romaniei, indubitabil. Comportamentul sau in afara terenului insa, ramane un subiect controversat. Zilele trecute,Ioana.

Ilie Nastase, condamnat la inchisoare. Problemele se tin scai de el

De parca problemele pe care le are cu sotia sa nu ar fi de ajuns, Ilie Nastase a fost condamnat la inchisoare. Fostul mare tenismen pare a fi urmarit de ghinioane in ultima vreme. Ilie Nastase, pedeapsa de 9 luni si 10 zile de inchisoare in urma cu doar cateva zile, Ioana Nastase apela numarul .

Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase. Detalii socante, cum s-a comportat Ilie Nastase

Noi dezvaluiri au iesit la iveala in scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase. Iata la ce agresiune a fost supusa bruneta. Scandalul inca continua, la mai bine de o saptamana de la agresiune. Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase Desi celebrul sportiv a negat acuzatiile care i-au fost aduse, .

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )