Libnet.ro
UNICEF

21:15

Razboi intre Vulpita de la Acces Direct si Daiana de la Puterea Dragostei. Barbatul de la care a pornit scandalul

Playtech Playtech,
Razboi intre Vulpita de la Acces Direct si Daiana de la Puterea Dragostei. Barbatul de la care a pornit scandalul

Colaborarea dintre Vulpita si Rafaelo a devenit punctul central al unor discutii din mediul online. Barbatul ar fi marul discordiei unei discutii care le are ca protagoniste pe tanara din Blagesti si Daiana de la Puterea Dragostei. Vulpita de la Acces Direct vs. Daiana de la Puterea Dragostei Daiana de la Puterea Dragostei este deranjata . continuă pe Playtech

Veste uriasa la Acces Direct! Vulpita de la Antena 1 este insarcinata?

Viorel Stegaru nu s-a mai putut abtine si a dat vestea cea mare. El a spus ca urmeaza un bebe, semn ca Vulpita ar fi insarcinata. Totodata, Viorel Stegaru a anuntat si o piesa noua. Veste uriasa de la Acces Direct. Vulpita de la Antena 1 ar fi gravida Viorel Stegaru a facut un anunt .

Lovitura pentru Antena 1. Acces Direct suspenda filmarile. Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat in randul echipei, dupa Vulpita si Viorel

Filmarile emisiunii Acces Direct au fost suspendate pentru moment. in randul echipei de productie s-a descoperit un alt caz de COVID-19, dupa cele doua rezultate pozitive ale Veronicai Vulpita) si Viorel de.

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite in urma unui nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii

Au fost oprite filmarile pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anuntul vine la aproximativ o saptamana de cand Vulpita si Viorel, vedetele show-ului in acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

Provocari incendiare la Puterea Dragostei! Cum incep sa se cunoasca noii concurenti

Puterea Dragostei sezonul 3 a inceput in forta! Casa iubirii a fost deja acaparata de energiile baietilor si fetelor care vor sa-si gaseasca jumatatea. Ce modalitate au gasit acestia pentru a se cunoaste? Puterea Dragostei, sezonul 3: Provocari incendiare intre concurenti Provocarile curg lin in casa Puterea Dragostei. Din nevoia de a se cunoaste poate .

Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Competitia se dinamiteaza in sezonul 3 Puterea Dragostei, mai ales dupa ce doua surori s-au inscris in celebra emisiune difuzata de Kanal D si vor incerca sa intre in gratiile concurentilor. Acum spun ca nu au aceleasi gusturi la barbati, dar nu se stie niciodata. Una dintre ele are rochia de mireasa pregatita! Iata cine .

Ce transformare. Cat de mult a slabit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut

Nicos de la Puterea Dragostei a atras atentia tuturor. Cum arata tanarul inainte sa slabeasca? Acesta a demonstrat tuturor ca se poate, daca esti dispiclinat si hotarat. Puterea Dragostei: Nicos, transformare incredibila Nicos a surprins cu povestea sa emotionanta, dar si cu caldura cu care a inceput sa se apropie de colegele sale de platou, .

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin .

Surpriza totala la Kanal D! S-a intamplat dupa prima editie Puterea Dragostei din sezonul 3

Sezonul doi din Puterea Dragostei nici nu s-a incheiat bine ca cei de la Kanal D au demarat deja al treilea sezon. Noutatea consta in venirea in show a unei noi moderatoarea, in persoana Cristinei Mihaela Dorobantu. Surpriza totala la Kanal D la debutul sezonului 3 din Puterea Dragostei Cu un moderator, Cristina Mihaela Dorobantu, .

Ce se va difuza luni, la Kanal D, in loc de Puterea Dragostei, sezonul 2. Este o premiera

Sezonul 2 al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D s-a terminat. Acesta a fost prezentat de Andreea Mantea, iar filmarile s-au realizat in Turcia. Ce va difuza Kanal D, in locul acestei emisiuni. Premiera ce va difuza Kanal D in locul emisiunii Puterea Dragostei sezonul 2 Castigatorii trofeului sezonului 2 de .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Cine sunt noii concurenti de la Kanal D

Fanii sunt incantati, deoarece nici nu s-a terminat bine sezonul 2, ca incepe deja sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Concurentii au fost alesi pe spranceana si urmeaza sa fie prezentati marti seara. Cine sunt concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei Sapte fete si sapte baieti vor porni intr-o aventura care s-ar putea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )