Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-A TERMINAT: Amenda de 5 MILIARDE dolari pentru FACEBOOK! Anuntul OFICIAL facut in urma cu putin timp

B1 B1,
S-A TERMINAT: Amenda de 5 MILIARDE dolari pentru FACEBOOK! Anuntul OFICIAL facut in urma cu putin timp

Comisia Federala pentru Comert a aprobat amendarea Facebook cu 5 miliarde de dolari pentru ca reteaua sociala nu a protejat datele personale, dupa scandalul Cambridge Analytica. Departamentul de Justitie este. continuă pe B1

S-A TERMINAT: Amenda de 5 MILIARDE dolari pentru FACEBOOK! Anuntul OFICIAL facut in urma cu putin timp

Comisia Federala pentru Comert a aprobat amendarea Facebook cu 5 miliarde de dolari pentru ca reteaua sociala nu a protejat datele personale, dupa scandalul Cambridge Analytica. Departamentul de Justitie este.

Compania Facebook va fi amendata cu 5 miliarde de dolari pentru ca nu a protejat datele personale in scandalul Cambridge Analytica

Comisia Federala pentru Comert a aprobat amendarea Facebook cu 5 miliarde de dolari pentru ca reteaua sociala nu a protejat datele personale, dupa scandalul Cambridge Analytica. Departamentul de Justitie este asteptat sa adopte amenda, potrivit The Guardian.

Autoritatile americane aplica Facebook o amenda civila record de 5 miliarde de dolari in scandalul Cambridge Analytica

Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite a aprobat in aceasta saptamana o amenda civila record de 5 miliarde de dolari pentru Facebook, in investigatia referitoare la modul in care compania a gestionat datele utilizatorilor care au ajuns la firma britanica de consultanta Cambridge Analytica, au declarat vineri surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

SUA: O biserica din Florida va achita datorii medicale in valoare de 7.2 milioane de dolari, pentru 6.500 de oameni

O biserica din Florida a anuntat ca va achita datorii medicale in valoare de 7. 2 milioane de dolari pentru aproape 6. 500 de locuitori din stat cu venituri reduse, scrie The Hill, citand Orlando Sentinel.

VIDEO Fondul Monetar International deblocheaza un imprumut de 46,5 milioane de dolari pentru Republica Moldova Ce conditii sunt puse Chisinaului

Fondul Monetar International FMI) va debloca un imprumut de 46,5 de milioane de dolari pentru Republica Moldova in operatie, a anuntat miercuri premierul Maia Sandu. Acordul Chisinaului cu FMI a fost suspendat in 2018 din cauza deciziilor nepotrivite ale fostului guvern, in special cele ce tin de amnistia fiscala, iar acum s-a covenit si extinderea acestuia pana in martie 2020, a spus Sandu, citata de Radio Chisinau.

Bulgaria va cumpara 8 avioane de lupta F-16, pentru 1,25 miliarde dolari

Guvernul bulgar a decis miercuri sa cumpere opt avioane americane de lupta F-16 Lockheed Martin noi, la pretul de 1,256 miliarde de dolari 1,12 miliarde euro), a anuntat ministrul adjunct al Apararii, Atanas Zaprianov, citat de AFP.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )