Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scandal intre Traian Basescu si Luis Lazarus, la Romania TV: Derbedeule!

Playtech Playtech,
Scandal intre Traian Basescu si Luis Lazarus, la Romania TV: Derbedeule!

La bani, la cap, la oase, un film care poate aminti de scandalul de la Romania TV intre Traian Basescu si Luis Lazarus. in timp ce acestia se jigneau, Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima de la Caracal, astepta sa intre in direct. Scandal intre Traian Basescu si Luis Lazarus Prezenti in platoul Romania TV, . continuă pe Playtech

Scandal ca la usa portului la Romania TV intre Traian Basescu si Luis Lazarus: Faci jocuri politice, derbedeule! VIDEO

Prezenti in platoul Romania TV, Traian Basescu si Luiz Lazarus au avut un schimb dur de replici, presarat cu jigniri, fostul presedinte numindu-l derbedeu pe Lazarus.

Lazarus, mesaj dupa ce s-a contrat cu Basescu la Romania TV: el nu are nicio legatura cu ce se intampla azi in Romania, cu criminali si interlopi

Zilele trecute, ceea ce s-a dorit a fi o dezbatere intre fostul presedinte Traian Basescu si Luis Lazarus despre cazul Caracal a devenit un schimb de replici dur in care s-au formulat acuzatii, fara ca interlocutorii sa aiba un dialog, iar toate astea in timp ce Alexandru Cumpanasu astepta sa intre in direct. Lazarus a tinut sa transmita un mesaj dupa ce Basescu l-a numit derbedeu si a spus ca doar face jocuri politice prin tot ceea ce spune.

Traian Basescu, despre negocierile dintre ALDE si Pro Romania: E un joc personal al lui Tariceanu Ce spune fostul presedinte despre daramarea Guvernului Dancila (VIDEO)

Traian Basescu a comentat miercuri seara, in direct pe B1TV, informatiile potrivit carora Calin Popescu-Tariceanu, liderul partidului de guvernant ALDE, ar schimba taberele, pentru o alianta cu formatiunea.

Reactia lui Traian Basescu, dupa ce Tariceanu si Ponta s-au aliat: Disperarea i-a dus la o astfel de solutie. Se vor desparti!

Anuntul ca ALDE si Pro Romania formeaza acum o alianta a adus in prim-plan reactii vehemente din partea lui Traian Basescu. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca disperarea i-a impins pe cei doi lideri si pe restul parlamentarilor la o astfel de decizie de uniune dintre cele doua partide. Traian Basescu, despre alianta dintre Tariceanu .

Traian Basescu, despre alianta Pro Romania - ALDE: Resturi din PSD si PNL formeaza acum un mini-USL. Aceasta colaborare ii va iNGROPA

Traian Basescu a catalogat alianta Pro Romania - ALDE drept un mini-USL. Fostul presedinte sustine ca cele doua partide, conduse de Ponta si Tariceanu, sunt foarte din scursuri, resturi, ramasite din.

Traian Basescu, despre planul expus de Raed Arafat pentru sistemul 112: La noi, pana nu sta cineva in capul mesei, nu se misca lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca planul expus de Raed Arafat confirma o teorie a sa mai veche, si anume ca lucrurile se misca in Romania abia dupa s-a asezat cineva in.

Traian Basescu, despre alianta Ponta-Tariceanu: Niste CARAGHIOSI! Liderul ALDE are o BUBA INFECTIOASA in cap. Frate, cand ai luat 4% la alegeri, mai bine te lasi de politica (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, miercuri, pentru Talk B1 ca alianta anuntata de Calin Popescu Tariceanu cu partidul lui Victor Ponta este o incercare disperata de a gasit solutii la situatia in care se afla si.

Traian Basescu, cu lacrimi in ochi, despre disparitia Luizei Melencu: impacati-va cu realitatea si rugati-va sa-i fie bine acolo sus

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o discutie , duminica seara, cu parintii Luizei Melencu, in cadrul unei emisiuni televizate. Eu va spun un lucru cu toata sinceritatea. impacati-va cu.

Care sunt cele mai urmarite talk show-uri. Antena 3 si Romania TV, posturile preferate de romani

Romania TV si Antena 3 au dominat clasamentul audientelor emisiunilor de tip talk-show din luna iulie, potrivit Pagina de Media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )