Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scandal urias in USR. Ce decizie au luat 100 de membri din partid. il vizeaza direct pe Dan Barna

Playtech Playtech,
Scandal urias in USR. Ce decizie au luat 100 de membri din partid. il vizeaza direct pe Dan Barna

Alegerile Prezidentiale nu au reprezentat un succes pentru USR si candidatul propus, Dan Barna, rezultatul fiind unul nesatisfacator, iar scandalul semnaturile false de pe listele Fara penali, tocmai ce a explodat. Vinovata de acest nou scandal este nimeni alta, decat Olimpia Ardelean, iar colegii de partid o vor exclusa. Scandal urias in USR Excluderea Olimpiei . continuă pe Playtech

Scandal urias in USR. Excluderi noaptea, ca hotii

Oli Ardelean, unul dintre membrii USR cunoscuti, a fost exclusa din partid in miezul noptii, dupa ce intr-o postare mai veche pe Facebook afirmase ca o parte dintre semnaturile pentru Fara penali in functii publice au fost cumparate.

A fost scandal urias in USR, in miez de noapte

Decizia de a o da afara din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, a provocat un nou scandal in partid, care a culminat cu contestarea lui Dan Barna.

UPDATE Scandal in USR dupa excluderea Olimpiei Ardelean. Peste 100 de membri cer echipei Barna sa inceteze cu executiile politice Reactia lui Barna

Peste 100 de membri USR cer conducerii partidului sa revina asupra deciziei de excludere a Olimpiei Ardelean, acuzand executii politice ale celor care s-au manifestat critic fata de conducerea partidului. Barna: E un partid viu, dinamic, dar trebuie sa avem niste limite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )