Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandalul apei din Bucuresti: clor in exces in rezultatele care contrazic Apa Nova

Playtech Playtech,
Scandalul apei din Bucuresti: clor in exces in rezultatele care contrazic Apa Nova

Rezultatele testelor derulate de Directia de Sanatate Publica Bucuresti arata ca la un punct de colectare concentratia de clor era de cinci ori mai mare decat limita. DSP a publicat rezultatele probleor de apa analizate pe 30 ianuarie in sectoarele 5 si 6. Ministrul Sanatatii a avertizat, pe baza acestor teste, sa nu fie consumata [] . continuă pe Playtech

PE TEMA APEI DIN BUCURESTI: Firea - scrisoare catre Iohannis si SRI

Primarul general, Gabriela Firea, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, ca sef al CSAT, si SRI sa clarifice ''situatia controversata '' din Bucuresti.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clor al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Reactia Apa Nova in privinta mirosului de clar al apei din Bucuresti

Apa Nova reactioneaza la semnalele privind mirosul de clor pe care l-ar avea apa de la robinet in ultimele zile in Bucuresti. Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de.

Problema apei din Bucuresti: ce n-a zis Apa Nova si de unde a inceput totul

Scandalul apei potabile din Bucuresti a pornit pe 30 ianuarie, prin grupuri de WhatsApp si Facebook. Apa Nova n-a fost transparenta cu informatiile si, pana la finalul zilei, Ministerul Sanatatii a spus ca nu recomanda folosirea apei. Situatia s-a dezvoltat mult mai mult pe 31 ianuarie. Pe scurt, apa din Bucuresti a avut mai mult [] .

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Cum se apara Apa Nova in scandalul apei potabile din Bucuresti

In timp ce Ministrul Sanatatii recomanda burestenilor din sectorele 5 si 6 sa nu foloseasca sub nicio forma apa de la robinet, reprezentantii Apa Nova spun ca in urma analizelor efectuate, apa este potabila. Deci, poate fi folosita. Apa Nova anunta ca in urma analizelor efectuate in ultimele ore calitatea si potabilitatea apei produsa si [] .

Razboi intre Apa Nova si Ministerul Sanatatii. Sorina Pintea anunta o ancheta in scandalul apei potabile din Bucuresti

Este razboi in toata regula intre Ministerul Sanatatii si Apa Nova, in scandalul calitatii apei potabile din Bucuresti. Ministrul Sorina Pintea spune ca procolul cu Apa Nova, privind comunicarea pe.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE: Sa ne trimita toate sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor (FOTO)

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorin Pintea, sa trimita la Primarie.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in scandalul apei potabile: Sa ne trimita sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa trimita la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )