Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scandalul apei toxice nu s-a incheiat: Pintea, subiectul unei plangeri penale

Playtech Playtech,
Scandalul apei toxice nu s-a incheiat: Pintea, subiectul unei plangeri penale

In urma cu aproximativ o saptamana, bucurestenii din mai multe sectoare nu au avut acces la apa potabila si au fost invitati sa nu o foloseasca nici la dus. Pintea se pare ca a musamalizat gravitatea situatiei. Pe parcursul zilei de luni, viceprimarul capitalei a declarat ca va face o plangere penala pe numele ministrului [] . continuă pe Playtech

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Administratia Nationala Apele Romane sustine o conferinta de presa. Si ministrul Pintea va face declaratii

Administratia Nationala ,,Apele Romane sustine luni incepand cu ora 15. 00 o conferinta de presa in scandalul apei potabile din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu anunta ca depune plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

IN SCANDALUL APEI CU CLOR DIN BUCURESTI: Aurelian Badulescu - plangere penala impotriva Sorinei Pintea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat astazi ca depune plangere penala impotriva ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru declaratiile in scandalul apei cu un continut mare de clor fin Bucuresti.

Ministrul Ioan Denes, despre scandalul apei contaminate din Capitala: Apa bruta se incadreaza in prevederile stabilite prin lege (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, referitor la scandalul apei contaminate din Capitala, ca apa bruta s-a incadrat in prevederile stabilite prin.

Scandalul apei continua - viceprimarul Capitalei ameninta ca i va face plngere penala ministrului Sanatatii: Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ameninta ca ii va face plangere penala ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, care si-a permis sa duca in spatiul public o discutie ce ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului. Saptamana trecuta, Sorina Pintea le recomanda bucurestenilor sa nu foloseasca apa din reteaua publica pentru baut, prepararea hranei sau igiena, iar viceprimarul Capitalei sustine ca este vorba despre o actiune concertata a binomului Pintea-Dragnea.

Pintea, despre scandalul apei: Daca amoniul era in limitele normale, atunci de ce s-a facut hiperclorinare? Specialistii spun ca exista posibilitatea ca apa sa fi avut o incarcatura bacteriologica foarte mare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit luni intr-o noua conferinta de presa in care a explicat masurile si actiunile demarate in timpul scandalului apei cu clor din Bucuresti. Aceasta a criticat.

Scandalul apei potabile din Bucuresti. Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor: Apa bruta furnizata catre Apa Nova se incadra in limitele normale

Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor, a declarat luni ca apa bruta furnizata catre Apa Nova Bucuresti se incadra in limitele normale de amoniu si nu necesita tratarea in exces cu clor. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat la randul ei o conferinta de presa pe aceesi tema la ora 17. intre timp, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a anuntat ca-i va face plangere penala ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

Plangere PENALA pe numele ministrului Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE. Viceprimarul Capitalei a facut anuntul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, luni, dupa 3 ore de audieri la Parchetul Militar, ca a depus plangere penala impotriva ministrului Sanatatii, Sorina Pintea. Plangerea lui Badulescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )