Libnet.ro
UNICEF

17:46

Tensiune maxima la Puterea Dragostei. Un concurent celebru si-a facut bagajele si a plecat in Romania

Playtech Playtech,
Tensiune maxima la Puterea Dragostei. Un concurent celebru si-a facut bagajele si a plecat in Romania

Dupa scandalul imens din gala trecuta, alt eveniment complica lucrurile din casa Puterea Dragostei. Un concurent pe care fanii abia asteptau sa-l revada in competitie a ales sa plece. Despre cine este vorba si care a fost motivul pentru care si-a facut bagajele si a ales sa se intoarca in Romania? Tensiuni fara precedent la . continuă pe Playtech

Bataie la Puterea Dragostei! Motivul banal de la care a pornit totul

Nou scandal la Puterea Dragostei! Se pare ca iubirea se tine scai de tipete si urlete in show. Concurentii si-au pierdut cumpatul, iar trei dintre acestia au lasat jignirile si au trecut direct la fapte. Andrea Mantea le-a oferit acestora ceea ce meritau. Bataie la Puterea Dragostei! Spiritele s-au incins de-a binelea la Puterea Dragostei.

Culita Sterp a tras din greu pentru a se impaca cu Carmen de la Salciua! Ce conditie i-a pus artista. Are legatura cu Plusica de la Puterea Dragostei

Culita Sterp si Carmen de la Salciua se pregatesc sa se casatoreascadin nou. Cei doi au sters cu buretele primul esec al mariajului lor, iar acum sunt pas cu pas mai aproape de a se vedea inca o data impreuna in fata altarului. Ceea ce nu a uitat artista a fost relatia dintre Plusica de .

Tensiune maxima in plenul Parlamentului. investirea guvernului Orban este pe muchie de cutit

Tensiune maxima in plenul parlamentului. investirea guvernului Orban este pe muchie de cutit. Sunt 235 de parlamentari in sala, cu doi mai mult decat minimum necesar pentru ca guvernul Orban sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )