Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa. Ce legatura are Bianca Dragusanu

Playtech Playtech,
Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa. Ce legatura are Bianca Dragusanu

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau continua. De aceasta data, fostul sot al artistei a anulat iar programarea pentru consiliera copiilor. Ultimul gest al lui Gabi Badalau a scos-o din sarite pe sotia sa Se face ca cei doi trebuiau sa ajunga marti, la ora 13:00 la Protectia Copilului pentru sedinta de consiliere a . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, umiliti de o vedeta la PRO TV. Nu l-am vazut mare mascul! Ce, plateste femeile?

Invaluita in mister si negare, relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, traita in lux, in Maldive, bulverseaza pe toata lumea. Subiectul a fost comentat astazi de Cristina Cioran, la Vorbeste Lumea. Relatia Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau, un mister. Cristina Cioran si-a dat cu parerea Bianca Dragusanu pare ca a uitat complet de Romania, .

Bianca Dragusanu e o norocoasa. Ce a facut, de fapt, Gabi Badalau pentru ea, in Maldive

Bianca este o femeie superba si desteapta pe care orice barbat si-ar dori-o ca iubita, dar deocamdata nu e nimic intre noi. Sunt un barbat liber si asumat, spunea Gabi Badalau in urma cu cateva zile. La scurt timp, si Bianca a comentat posibila idila cu milionarul: Am iesit, este adevarat. Gabi s-a comportat ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )