Libnet.ro
UNICEF

14:00

YouTube Rewind 2019: cum arata retrospectiva anului si care au fost cei mai relevanti creatori

Playtech Playtech,
YouTube Rewind 2019: cum arata retrospectiva anului si care au fost cei mai relevanti creatori

La fel ca in fiecare an, cei de la YouTube s-au obisnuit sa publice o retrospectiva a anului care s-a scurs. Dupa scandalul de acum un an pe marginea subiectului, oficialii popularului serviciu. continuă pe Playtech

Cum arata testele PISA pe care mai mult de jumatate dintre elevii romani nu stiu sa le rezolve

Un text la prima vedere la care primesc mai multe intrebari, o problema despre concentratia de medicamente cu intrebari simple, o problema de geometrie simpla pe baza unei fotografii a unei ferme cu acoperisul in forma de piramida sunt numai cateva dintre modelele de teste PISA. Elevii romani s-au pregatit pentru testele PISA din 2018 dupa aceeasi brosura cu modele de exercitii din 2015. Rezultatele arata ca elevii romani au obtinut cele mai mici rezultate din 2009 incoace, mai slabe decit cele din din 2015 si 2012. HotNews va prezinta cateva modele de probleme pe care elevii ar trebui sa le rezolve in timpul testarii PISA.

Teste PISA. Cum arata testele la care elevii romani s-au facut de ras

Romania a obtinut, la testele PISA 2018, cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani. Scorul e mult mai mic decat ultimele doua testari la care a participat Romania, cea din 2012 si din 2015, la toate cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )