Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 1 milion de conturi din Romania au fost compromise de hackeri

Playtech Playtech,
Peste 1 milion de conturi din Romania au fost compromise de hackeri

Datele a sute de mii de romani au fost expuse de catre hackeri. Ar fi indicat sa verifici daca ai fost compromis si sa schimbi datele de autentificare. Peste 1 milion de conturi din Romania. continuă pe Playtech

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

INIMA lui JEAN PALER A CEDAT! Tragedie pe SCENA TEATRULUI din Romania!

Lumea teatrului din Romania, zguduita de o veste trista! Marele actor Jean Paler a lesinat pe strada din cauza problemelor de sanatate. Chiar el a vorbit despre problemele la inima care par ca nu-i mai dau.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Romanii care trec prin piete in aceste zile risca sa se aleaga cu un soc pe cinste. Preturile au luat-o razna si e mai rau in fiecare an. in Bucuresti, in piete, au inceput sa apara fructele de sezon. Ce nu e de sezon e pretul, care-i mult prea mare. in pietele din Capitala, primele [] .

Cum arata castelul din Romania care a fost scos la vanzare pentru 275.000 de euro

Castelul a fost folosit ca resedinta de vara de nobilul Geza Teleki si a fost clasat monument istoric in 1962. Numeroase personalitati ale Ungariei au vizitat vara castelul, bucurandu-se de seri de bal in acest castel.

Urban Talks in Bucuresti: Viitorul oraselor dincolo de conceptul de Smart City. O conferinta cu studii de caz cu proiecte de urbanism de succes din orase din Romania si din strainatate

Cea de-a patra editie a conferintei Urban Talks va avea loc pe 10 mai, la POINT Hub in Bucuresti, iar intre 11 si 12 mai va avea loc Hackathon-ul de Inovare Urbana, singurul de acest tip din Romania, unde vor fi cautate solutii concrete la problemele identificate in timpul conferintelor Urban Talks. Speakeri internationali si experti de la Banca Mondiala si din administratiile locale vor dezbate alaturi de participanti si vor prezenta studii de caz cu proiecte de succes din orase din Romania si din strainatate.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari, arata o analiza realizata de.

Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe zone din Romania

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Brasov si Sibiu si doua atentionari Cod galben pentru rauri din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Vrancea, valabile.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )