Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anul scolar 2020-2021. Modelul de adeverinta medicala pe care toti elevii trebuie sa o ia de la doctor

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Modelul de adeverinta medicala pe care toti elevii trebuie sa o ia de la doctor

Elevii vor fi nevoiti sa procure, inainte de inceperea noului an scolar, o adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate. in acest sens, Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, un model standard ce poate fi obtinut de la medicul de familie. Mai multe detalii, in continuare. Cum arata adeverinta . continuă pe Playtech

DOCUMENT Cum arata modelul de adeverinta medicala de care aproape 3 milioane de elevi ar putea avea nevoie de la medicul de familie

Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, modelul standard al adeverintei medicale pentru inscrierea in colectivitate pe care elevii ar trebui sa o obtina obligatoriu de la medicul de familie, inainte de inceperea noului an scolar. Medicii de familie sunt nemultumiti ca, in plina pandemie, aproape 3 milioane de elevi si parintii lor ar urma sa treaca prin cabinete intr-un timp foarte scurt, pentru obtinerea acestei adeverinte - in cazul in care ea este obligatorie pentru toti elevii, asa cum au transmis reprezentantii Ministerului Sanatatii, inclusiv ministrul Nelu Tataru. Formularea din legislatie este insa interpretabila si lasa de inteles ca de adeverinta ar avea nevoie doar elevii care incep un nou ciclu de invatamant - gradinita, scoala sau liceu - ceea ce ar insemna doar cateva sute de mii de elevi.

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic sunt obligatorii pentru elevi, la inceperea noului an scolar Medicii cerusera renuntarea la ele, pentru a nu aglomera cabinetele in pandemie

Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate si avizul epidemiologic pentru re)intrarea in colectivitate sunt obligatorii pentru elevi si prescolari, la inceperea noului an scolar, a precizat miercuri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Reprezentantii institutiei conduse de Nelu Tataru mai spun ca nu au in vedere, in acest moment, renuntarea la obligativitatea prezentarii acestor documente. Medicii de familie cerusera sa se renunte la aceste adeverinte la inceputul anului scolar, motivand ca valul de parinti si copii care se vor prezenta la cabinete intr-un timp foarte scurt creste riscul de imbolnavire atat pentru copii, cat si pentru bolnavii cronici care merg la medicul de familie.

Elevii din anii de inceput de ciclu, obligati sa aduca adeverinta medicala la scoala. Medicii de familie sunt insa de alta parere: O aberatie

Toti elevii din anii de inceput de ciclu, incepand de la cei care merg la cresa si pana la cei care merg in clasa a IX-a sunt obligati sa aduca adeverinta medicala la intrarea in comunitate, se arata i.

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

A inceput anul scolar in Romania. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele

In timp ce statul sta inca pe ganduri, clopotelul a sunat deja pentru unele scoli din Romania. Unii Profesori predau deja de o saptamana. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele O profesoara de la o scoala privata din Brasov, preda elevilor de o saptamana. Au fost create circuite cu sens .

Cum incepe anul scolar in Salaj. Localitatile in care cursurile se fac dupa scenariul galben

Analiza epidemiologica pe judete si localitati facuta publica luni, 7 septembrie, de catre Ministerul Sanatatii, arata rata de incidenta a infectiilor cu coronavirus la mia de locuitori, in functie de care se stabilesc scenariile dupa care vor functiona scolile.

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! E supranumit regele imunitatii si lupta impotriva imbatranirii

Catina, caci despre ea este vorba, este supranumita Ginsengul romanesc. Ea este certificata ca un bun vaccin antigripal, datorita fructelor sale de forma unor bobite aurii, ofera un nesperat ajutor tuturor, indiferent de varsta si de afectiuni. Ginsengul romanesc, fructul pe care toti romanii trebuie sa il consume! Potrivit cercetarilor specialistilor, catina care creste in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )