Libnet.ro
UNICEF

10:15

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si . continuă pe Playtech

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Anul scolar 2020-2021. Modelul de adeverinta medicala pe care toti elevii trebuie sa o ia de la doctor

Elevii vor fi nevoiti sa procure, inainte de inceperea noului an scolar, o adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate. in acest sens, Ministerul Sanatatii a transmis, intr-o adresa catre Directiile de sanatate publica din tara, un model standard ce poate fi obtinut de la medicul de familie. Mai multe detalii, in continuare. Cum arata adeverinta .

INTERVIU Medicul Gindrovel Dumitra: Lipsa medicilor scolari - principala problema. Anul scolar ar fi trebuit sa inceapa cu cel putin un asistent medical in fiecare scoala din tara

Elevii si prescolarii nu mai sunt obligati sa duca cu totii aviz epidemiologic de la medic la inceperea noului an scolar, ci doar prescolarii si elevii care incep un nou ciclu de invatamant - gradinita, clasa I la scoala sau liceul. Decizia vine dupa o balbaiala de cateva zile a autoritatilor si la presiunea medicilor de familie, care au atras atentia ca aproape 3 milioane de copii si parintii lor ar fi urmat sa treaca prin cabinete in doar cateva zile, in plina pandemie. Cum s-a ajuns insa aici? Cea mai mare problema o reprezinta de departe lipsa medicilor scolari, care ar fi trebuit in mod normal sa faca triajul epidemiologic in scoli, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, unul dintre cei mai cunoscuti medici de familie din Romania.

Anul scolar 2020-2021. Este oficial, cand se inchid, de fapt, scolile, daca exista cazuri de infectare

Pana la inceperea noului An Scolar 2020-2021, mai sunt exact 4 zile. Cu toate astea, parintii, profesorii si chiar elevii incp nu sunt siguri de nimic. Declaratiile oficialilor continua sa creeze debusolare. Decizia se ia in momentul in care s-a depistat cazul pozitiv in 7 septembrie Ministerul Sanatatii publica in spatiul public o analiza a .

Anul scolar 2020-2021. Ce decizie au luat profesorii, cu doar 5 zile inainte de inceperea scolilor

Decizia socanta a cadrelor didactice cu doar 5 zile inainte de inceperea noului an scolar! Ce vor face profesorii si cum le afecteaza asta imaginea, dar si elevii claselor unde predau? in contextul in care ne aflam, alegerea lor este una de neinteles. An scolar 2020-2021. Decizia controversata a profesorilor Profesorii revin in atentia tuturor .

Anul scolar 2020-2021. Cati elevi are in total Romania

Luni, 14 septembrie, incepe anul scolar 2020-2021. De data aceasta, activitatea didactica se confrunta cu o mare provocare: incercarea desfasurarii orelor de curs in siguranta, in contextul.

Guvernul a aprobat suplimentarea cu 500 a posturilor din invatamantul preuniversitar, in anul scolar 2020-2021

Numarul de posturi necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii in unitatile de invatamant preuniversitar de stat, in anul scolar 2020-2021, a fost suplimentat cu 500, printr-o hotarare de Guvern adoptata joi.

Medicul Radu Tincu: intrebarea este cat tinem deschis anul scolar. Daca nu vom implementa masurile sanitare cum trebuie, probabil ca in cateva saptamani vom inchide, rand pe rand, toate scolile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, este de parere ca intrebarea pertinenta in acest moment nu este cand incepe anul scolar, ci cat anume va ramane deschis. intr-o interventie in cadrul.

Monica Anisiei: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisiei a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro.

Monica Anisie: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )