Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep noul an scolar, in Romania: ce trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep noul an scolar, in Romania: ce trebuie sa stii

In Romania, 2,8 milioane de prescolari si elevi merg incep astazi cursurile intr-unul din trei scenarii. Din cauza pandemiei de coronavirus, viata copiilor este cu totul alta. Aproximativ. continuă pe Playtech

Aproape 3 milioane de elevi si prescolari incep cursurile anului scolar 2020-2021 in conditii de pandemie

Aproximativ 2. 000 de elevi si prescolari incep, luni, cursurile noului an scolar in conditii speciale, avand in vedere pandemia cu noul coronavirus, unii dintre ei urmand a invata online, altii in sistem hibrid sau cu prezenta in clasa, noteaza Agerpres. Potrivit ministrului Educatiei, Monica Anisie, 12. 423 de unitati de invatamant vor functiona in scenariul verde, 4. 915 unitati in scenariul galben si 263 de unitati in scenariul rosu. Anul scolar 2020-2021 se structureaza pe doua semestre, care insumeaza 34 de saptamani.

Prima zi de scoala in pandemie Tot ce trebuie sa stii despre noul an scolar

Noul an scolar incepe astazi in conditii cu totul speciale, pentru aproximativ 2,8 milioane de prescolari si elevi, din cauza pandemiei de COVID-19. in jur de 100. 000 de copii din peste 260 de unitati de invatamant vor incepe scoala in scenariul rosu, adica exclusiv online, in timp ce in aproape 5. 000 de scoli copiii vor face cursuri online si la scoala, prin rotatie. incepand cu clasele primare, este obligatorie purtarea mastii, regula fiind valabila si pentru cadrele didactice. Cum a raspuns Anisie intrebata ce nota si-ar da ca ministru al EducatieiMesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererouOrban, mesaj pentru elevi: O lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jurUSR: in educatie domneste haosul. E cazul ca responsabilii pentru aceasta situatie sa isi prezinte demisia, daca exista onoare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )