Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mesaje de inceperea anului scolar. Ce sa ii transmiti unui elev la inceput de drum

Playtech Playtech,
Mesaje de inceperea anului scolar. Ce sa ii transmiti unui elev la inceput de drum

Foarte multi oameni cauta mesaje pe care pot sa le ureze cu prilejul inceperii noului an scolar. Aceste mesaje pot fi adresate atat elevilor, cat si cadrelor didactice. Mesajele primite de catre elevi pot veni din partea familiei: bunici, parinti, sau alte rude, fie din partea cadrelor didactice, care au mereu mesaje incurajatoare fata de . continuă pe Playtech

Care sunt cele cinci avize medicale necesare la inceperea anului scolar

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur, scrie Hotnews.

DOCUMENT Totul despre cele 5 avize medicale pentru inceperea anului scolar: Care sunt si in ce situatie este necesar fiecare dintre ele

5 avize medicale sunt necesare pentru inceperea anului scolar, insa nu pentru toti copiii, ci in functie de situatia fiecaruia. Daca in cazul unui copil pot fi necesare mai multe avize, in cazul altora poate fi necesar unul singur. Cele 5 avize sunt: recomandarea pentru copiii cu boli cronice, adeverinta de boli cronice in cazul apartinatorilor, avizul epidemiologic, adeverinta de intrare in colectivitate si adeverinta pentru educatie fizica. Ministerul Sanatatii a transmis catre Directiile de Sanatate Publica din tara adresa finala in care arata in ce conditii este nevoie de fiecare dintre aceste avize, document obtinut de HotNews. ro.

GABRIELA FIREA: Alte 130 de autobuze au fost puse in circulatie, odata cu inceperea anului scolar

Numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti a fost suplimentat cu 130 de autovehicule, odata cu inceperea anului scolar, anunta Primaria Capitalei, scrie News.

Mesajul ministrului Educatiei, inainte de inceperea anului scolar: Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare. Niciodata scoala nu a beneficiat de atata atentie

Cu doar doua zile inainte de inceperea anului scolar si in contextul in care guvernul a aprobat abia vineri banii pentru achizitionarea de laptop-uri si a dispus conectarea scolilor la internet, ministrul Educatiei Monica Anisei sustine ca guvernul si-a facut treaba. Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare pentru a continua procesul educational in cele mai bune conditii, a transmis responsabilul guvernamental. in plus, ea sustine ca niciodata invatamantul nu a beneficiat de atata atentie si poate ca era nevoie de momentul zero pentru ca Romania sa redescopere importanta educatiei si a rolului profesorului.

Actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a vehiculelor Societatii de Transport Bucuresti, inainte de inceperea anului scolar

O actiune suplimentara de igienizare si dezinfectare a autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor Societatii de Transport Bucuresti are loc, sambata si duminica, pentru a asigura o mai mare siguranta pentru elevi, la inceperea anului scolar, conform news. ro.

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

Ministrul Educatiei, cu cateva zile inainte de inceperea anului scolar: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu! Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis un mesaj dur pe Facebook la adresa celor care critica modul in care a fost pregatita in contextul pandemiei de coronavirus inceperea noului an.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

VIDEO Personalitati marcante transmit elevilor un mesaj de curaj, inainte de inceperea anului scolar

Personalitati ale lumii culturale, academice, sportive si din societatea civila, printre care Ana Blandiana, Maia Morgenstern, Marian Preda si Medeea Marinescu, transmit un mesaj de incurajare pentru copiii care incep in cateva zile scoala, in plina perioada de pandemie.

Mai este nevoie de aviz epidemiologic la scoala sau la gradinita? Alexandru Rafila explica actuala situatie de la inceputul anului scolar

Inceperea scolii a fost cu multe emotii si tensiuni in randul tututror. Una dintre conditiile pe care trebuie sa le respecte parintii pentru a-si putea duce copilul la scoala este aceea de a prezenta adeverinta medicala si avizul epidemiologic, eliberate de medicul de familie. Ce spune medicul Rafila despre avizul epidemiologic Atat parintii, cat si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )