Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Playtech Playtech,
Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Inceputul noului an scolar aduce nemultumiri si incertitudini in randul autoritatilor, dar si al parintilor, al elevilor si al profesorilor. Acuzatiile se tin lant dupa ce, inainte cu trei zile de inceperea scolii, toata lumea descopera ca informatiile transmise sunt confuze si nimeni nu stie exact ce urmeaza sa se intample. Monica Anisie, mesaj disperat . continuă pe Playtech

Profesorii se tem ca elevii ii vor inregistra la cursurile online. Monica Anisie: Vom elabora un document pentru a-i linisti pe colegi, dar nu asta trebuie sa-i sperie. Sa ne concentram pe predare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti seara, ca mai multi profesori si-au manifestat ingrijorarea cu privire la faptul ca elevii le pot inregistra si stoca orele predate online. Anisie a.

Monica Anisie se declara trista, acasa pe Facebook. Mi-e dor de...

Pentru ca ieri, la iesirea de la o emisiune televizata, ministrul Educatiei a fost asteptat de parintii suparati de modul in care Guvernul gestioneaza inceperea noului an scolar, astazi, Monica Anisie vine cu o postare pe Facebook in care se declara trista acasa.

Monica Anisie, incoltita de parinti in parcare. Reactia ministrului la intrebarile acestora

Parintii au incoltit-o pe Monica Anisie chiar in parcare, dupa ce aceasta a participat la o emisiune televizata. Acestia au cerut lamuri cu privire la inceperea noului an scolar.

inca o criza loveste dur sistemul de invatamant. Mirela Vaida: E haos inainte de inceperea scolii. Nu avem...

O noua criza apare inainte de deschiderii scolilor. Sute de profesori din intrega tara, mai ales din randul celor cu experienta, spun ca nu se vor intorce la cursuri si vor sa se pensioneze, totul din cauza temerii ca se vor infecta cu coronavirus.

Galati: 30 de profesori, suspecti de COVID-19, chiar inainte de inceperea scolii. Doua licee vor sustine cursuri online

Doua licee din Galatinu isi vor mai deschide portile pe 14 septembrie, din cauzadirectoarei uneiadintre institutii, care s-a infectat cu COVID-19 si a intrat in contact cu 30 de profesori de la.

Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, pentru ca orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala, iar toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii. Fiindca sunt sincera, nu e bine! Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?, se intreaba Anisie.

Liberalul Vergil Chitac, despre Monica Anisie: Discutiile sunt atat de politizate in contextul celor doua campanii electorale, incat o cred pe doamna ministru ca usor-usor o lasa speranta

Vergil Chitac, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Constanta, a comentat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, mesajul transmis de ministrul Educatiei, Monica Anisie, in contextul in care mai.

Monica Anisie: Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala! Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, intrucat orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala. Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii, afirma ministrul, care adauga ca asteapta propuneri de solutii concrete de la cei care sustin ca le au.

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

MONICA ANISIE: Am recomandat sa nu se organizeze festivitati de inceput de an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seara, ca a recomandat inspectorilor scolari generali sa nu organizeze festivitati la inceputul anului scolar, precizand insa ca directorii unitatilor de invatamant deja luasera decizia sa nu faca astfel de manifestari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )