Libnet.ro
UNICEF

19:45

Motivul pentru care elevii au dureri de spate. Greseala pe care toti parintii o fac la cumparaturi de rechizite

Playtech Playtech,
Motivul pentru care elevii au dureri de spate. Greseala pe care toti parintii o fac la cumparaturi de rechizite

Cel mai ciudat an scolar readuce in atentie vechile probleme cu care se lovesc elevii. Specialistii trag un puternic semnal de alarma: din ce in ce mai multi copii au probleme cu spatele. Ce greseala fac toti parintii la cumparaturile de rechizite? Greseala pe care o fac parintii, cand cumpara rechizite pentru elevi. De ce . continuă pe Playtech

VIDEO INTERVIU Misterele metroului construit in comunism: La Gara de Nord, exista o alta gara subterana Motivul pentru care Ceausescu nu a vrut metrou in Drumul Taberei

Octavian Udriste este singurul feroviar in viata, din cei cinci ingineri alesi de Nicolae Ceausescu sa duca la bun sfarsit aceasta constructie suta la suta romaneasca. intr-un interviu pentru HotNews, Octavian Udistre a povestit de ce exista, sub Gara de Nord, o alta gara subterana, umpluta cu pamant si care este motivul pentru care statia de la Romana e asa de ingusta. El s-a referit si la motivul pentru care dictatorul nu a vrut sa construiasca metroul in Drumul Taberei. Interviul a fost publicat pe 6 decembrie 2019.

Motivul pentru care nu este bine sa bei cafea dimineata. Ora potrivita la care sa muti acest obicei

Savuratul cafelei la prima ora a diminetii este unul dintre cele mai placute obiceiuri cu care ne incepem ziua. Multa lume nu stie, din pacate, dezavantajele pe care le are consumul cafelei la prima ora a diminetii. Medicii atrag atentia asupra acestui lucru, recomandand, pe cat posibil, respectarea unui regim de viata mai sanatos. La .

Drama uriasa a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbeste cu fiica sa, Oana

De mai multi ani, Oana Roman traieste o adevarata drama, dat fiind faptul ca nu reuseste sa aiba niciun fel de relatie cu tatal ei, Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbeste cu fiica sa, Oana Nu de putine ori, vedeta de televiziune a iesit public si a afirmat ca a rupt .

Motivul pentru care Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio si alte vedete de talie mondiala isi blocheaza conturile de Facebook

Kim Kardashian, vedeta unor reality show-uri foarte gustate de americani, se alatura miscarii StopProfitForHate, alaturi de alte celebritati, si isi va ingheta conturile de Facebook si Instagram, pentru 24.

Alimentele care iti afecteaza rinichii. Greseala alimentara pe care toti romanii o fac zilnic

Rinichii sunt o pereche de organe fiind parte esentiala a aparatului excretor. Rolul principal al rinchilor este excretia, realizat prin filtrarea sangelui, eliminarea prin urina a substantelor inutile sau daunatoare, care sunt produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Iata care sunt alimentele care iti afecteaza rinchii si de ce anume trebuie sa .

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

Patru primari din Neamt, demisi de prefect inainte de alegeri. Motivul pentru care si-au pierdut mandatele

Acestia vor candida la alegerile locale din 27 septembrie pentru alte partide decat cele pentru care au castigat mandatele in 2016. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a apreciat ca acesta este motiv de revocare din functie, ca efect al art 160 din Codul Administrativ.

Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Digi24: EXCLUSIV. Surse: Care este motivul schimbarii garniturii de ambasadori ai Romaniei. Cine va fi trimis la post in Rusia

Motivul pentru care Klaus Iohannis a decis rechemarea in tara a nu mai putin de 26 dintre ambasadorii Romaniei, multi dintre ei nume celebre, trimisi sa reprezinte interesele statului in tari complicate din punct de vedere geostrategic, este legat de.

Cand vor circula bucurestenii cu tramvaiele construite la Arad. Motivul pentru care s-a asociat Astra cu o firma chineza

Primaria Bucuresti va plati 840 de milioane de lei peste 200 de milioane de euro) pentru cele 100 de tramvaie Astra-Imperio, facute sub licenta Siemens la Arad.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )