Libnet.ro
UNICEF

14:47

Prima zi de scoala in Romania. Cum a inceput anul scolar 2020-2021, ce reguli nu s-au respectat

Playtech Playtech,
Prima zi de scoala in Romania. Cum a inceput anul scolar 2020-2021, ce reguli nu s-au respectat

14 septembrie a insemnat prima zi de scoala in Romania. Astfel, elevii de la aproape 5. 000 de scoli din tara au inceput noul an, dupa scenariul galben. Elevii merg la ore prin rotatie. cate o saptamana sau doua, apoi invata de acasa, online. Prima zi de scoala in Romania Atunci cand sunt la scoala, elevii . continuă pe Playtech

Vacante in anul scolar 2020-2021. Cand poti pleca cu copiii in concediu

In Monitorul Oficial, a fost publicata structura anului scolar 2020-2021, conform site-ului www. edupedu. ro. Astazi, 14 septembrie 2020, incepe oficial scoala. in vederea deschiderii au fost impuse o serie de masuri de protectie impotriva raspandirii noului virus sars-cov-2. Care sunt vacantele care sunt prinse in structura acestui an scolar? Vacantele din anul scolar 2020-2021 in care .

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Anul scolar 2020-2021. Cati elevi are in total Romania

Luni, 14 septembrie, incepe anul scolar 2020-2021. De data aceasta, activitatea didactica se confrunta cu o mare provocare: incercarea desfasurarii orelor de curs in siguranta, in contextul.

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

8 date statistice despre anul scolar care incepe azi. Cate scoli si gradinite sunt conectate la net, unde s-au inscris cei mai putini elevi si cati dascali revin unui elev

In anul 2019, populatia de varsta scolara a fost de 4,47 milioane de copii, reprezentand putin peste 23% din totalul populatiei rezidente a Romaniei, arata datele Institutului National de Statistica. in anul scolar 20192020 populatia scolara in invatamantul preuniversitar a fost de 2,98 milioane copii, putin peste jumatate fiind baieti. Mai mult de jumatate din populatia scolara s-a regasit in invatamantul primar si gimnazial 54,4%), iar peste o treime in invatamantul liceal 20,7%) si anteprescolar si cel prescolar 18,4%).

Medicul Radu Tincu: intrebarea este cat tinem deschis anul scolar. Daca nu vom implementa masurile sanitare cum trebuie, probabil ca in cateva saptamani vom inchide, rand pe rand, toate scolile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, este de parere ca intrebarea pertinenta in acest moment nu este cand incepe anul scolar, ci cat anume va ramane deschis. intr-o interventie in cadrul.

Guvernul a aprobat suplimentarea cu 500 a posturilor din invatamantul preuniversitar, in anul scolar 2020-2021

Numarul de posturi necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii in unitatile de invatamant preuniversitar de stat, in anul scolar 2020-2021, a fost suplimentat cu 500, printr-o hotarare de Guvern adoptata joi.

CORONAVIRUS |in prima zi de scoala, Liceul Militar Breaza si alte sase unitati de invatamant din Prahova trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19

Nici bine nu a inceput anul scolar 2020-2021 ca Liceul Militar Breaza si sase unitati de invatamant din comuna Gorgota, toate in judetul Prahova, trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia.

Anul scolar 2020-2021: Trei milioane de copii reincep cursurile in conditii speciale, in contextul pandemiei de coronavirus. Peste 260 de unitati de invatamant din Romania se incadreaza in scenariul rosu (FOTO)

Dupa sase luni de pandemie, luni incepe prima zi de scoala. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID-19. Dintre acestia, 100. 000 nu-si vor putea.

INTERVIU Medicul Gindrovel Dumitra: Lipsa medicilor scolari - principala problema. Anul scolar ar fi trebuit sa inceapa cu cel putin un asistent medical in fiecare scoala din tara

Elevii si prescolarii nu mai sunt obligati sa duca cu totii aviz epidemiologic de la medic la inceperea noului an scolar, ci doar prescolarii si elevii care incep un nou ciclu de invatamant - gradinita, clasa I la scoala sau liceul. Decizia vine dupa o balbaiala de cateva zile a autoritatilor si la presiunea medicilor de familie, care au atras atentia ca aproape 3 milioane de copii si parintii lor ar fi urmat sa treaca prin cabinete in doar cateva zile, in plina pandemie. Cum s-a ajuns insa aici? Cea mai mare problema o reprezinta de departe lipsa medicilor scolari, care ar fi trebuit in mod normal sa faca triajul epidemiologic in scoli, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, unul dintre cei mai cunoscuti medici de familie din Romania.

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )