Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anamaria Prodan, acuzata ca face lucruri necurate la Sibiu: Se intampla de cand a ajuns acolo

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, acuzata ca face lucruri necurate la Sibiu: Se intampla de cand a ajuns acolo

Hermannstadt a obtinut o victorie importanta in Liga 1, contra celor de la FC Botosani, scor 2-1. Golul victoriei pentru formatia din Sibiu a fost marcat de Romario Pires, in minutul 86. Brazilianul a transformat o lovitura de pedeapsa foarte usor acordata de arbitrul Andrei Chivulete. La o faza la care se putea dicta la . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Ce dieta tine, de fapt, Anamaria Prodan. Asa se mentine in forma la 47 de ani

Anamaria Prodan a trecut prin schimbari drastice in ultimul timp, iar fanii ei se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma. Ce dieta tine cunoscuta impresara pentru a arata atat de bine la 47 de ani? Ce dieta tine Anamaria Prodan? Impresara are mare grija la imaginea sa Anamaria Prodan a trecut prin transformari .

Anamaria Prodan, conflict cu iubita unui fotbalist! Vei muri de foame cu copii cu tot

Anamaria Prodan este un impresar cu un stil propriu, nu totdeauna cel mai agreat. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a recunoscut ca a intrat de foarte multe ori in conflicte cu iubitele fotbalistilor. A avut chiar o discutie foarte aprinsa cu una dintre ele, careia i-a transmis ca va muri de foame, impreuna cu familia. Asta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )