Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut in Paris de ziua Simonei Halep. Sportivei nu i-a venit sa creada cui i-a venit ideea asta

Playtech Playtech,
Ce a aparut in Paris de ziua Simonei Halep. Sportivei nu i-a venit sa creada cui i-a venit ideea asta

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. A fost o victorie speciala pentru jucatoarea din Romania, chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Simona Halep a primit o surpriza uriasa si pe strazile din Paris. in capitala Frantei . continuă pe Playtech

Defectul major al Simonei Halep care o face sa piarda meciurile. Detaliul observat doar de Ion Tiriac la ea

Duminica se da startul la Roland Garros, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Iar Simona Halep este favorita numarul 1 pentru a-si adjudeca trofeul la French Open. in prima runda a competitiei de la Paris, jucatoarea de pe locul 2 mondial o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, locul 70 WTA. Va .

Ion Tiriac, despre sansele de reusita ale Simonei Halep la Roland Garros: Ea poate sa castige orice turneu din lumea asta

Ultimul turneu de Grand Slam din 2020 va debuta maine la Paris. Desi Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului, Ion Tiriac se teme ca emotiile pot pune stapanire pe ea exact in punctul .

Afacerea secreta pe care Toni Iuruc a vrut sa puna mana. Ce a facut iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc a vrut dintotdeauna sa se dezvolte din ce in ce mai mult in zona afacerilor. Pe ce afacere pe care o credea de succes a vrut sa puna mana? Ce a facut iubitul Simonei Halep in urma cu cativa ani? Toni Iuruc, vise mari din tinerete. Pe ce afacere a vrut sa puna .

Roland Garros: Irina Begu, adversara Simonei Halep din turul doi Meci intens cu Jil Teichmann

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, faza a competitiei in care se va duela cu Simona Halep, principala favorita. in primul meci de la Paris, Irina a avut parte de un meci foarte dificil cu Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )