Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Playtech Playtech,
Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Digisport: La ce s-a gandit Simona Halep cand ii era frig pe teren si cum a aparut imbracata la Roland Garros

Simona Halep a trecut de Sara Sorribes Tormo cu 6-4, 6-0 si s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Irina Begu. Frigul de la Paris le-a dat batai de cap organizatorilor, iar Simona Halep a spus ca a intampinat si ea dificultati.

Roland Garros: Irina Begu, adversara Simonei Halep din turul doi Meci intens cu Jil Teichmann

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, faza a competitiei in care se va duela cu Simona Halep, principala favorita. in primul meci de la Paris, Irina a avut parte de un meci foarte dificil cu Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA).

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi dupa ce a castigat zece game-uri la rand (6-4, 6-0 vs Sara Sorribes Tormo)

De ziua ei a implinit 29 de ani), Simona Halep a avut un inceput dificil de partida impotriva Sarei Sorribes Tormo 70 WTA). Iberica s-a aparat foarte bine, a condus chiar si cu 4-2 in primul set, insa Simona a atacat din ce in ce mai bine si a castigat zece game-uri la rand. A fost 6-4, 6-0 pentru jucatoarea noastra, dupa o ora si 22 de minute de joc. in turul al doilea, principala favorit de la Roland Garros se va duela cu Irina Begu 72 WTA).

O jucatoare de top din WTA a primit lovitura fatala de la iubit: Simona Halep este favorita mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va infrunta pe Irina Begu in urmatoarea runda, partida programata in cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o vad pe Halep ca mare favorita pentru castigarea titlului la aceasta editia de la .

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )