Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Playtech Playtech,
Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de . continuă pe Playtech

Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep a strans o avere consdeirabila din sportul in care, la un moment dat, ocupa prima pozitiei in lume.

Cele mai bune 3 retete de peste pentru Revelion. Trebuie sa mananci neaparat in aceasta seara

Se spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa consumi anumite alimente pentru a avea noroc in urmatoarea perioada. Printre acestea se numara si pestele. Iata care sunt cele mai bune 3 retete pentru Revelion! Retete de peste pentru noaptea de Revelion Masa festiva dintre ani este una plina de traditii si obiceiuri pentru romani.

Flick a dat lovitura. Cine este, de fapt, socrul lui, marele bastan pe judet

Flick a dat lovitura cu familia partenerei sale. Cine este socrul domnului Rima? Cu ce se ocupa acesta si de ce este un om influent? Cine este socrul lui Flick? Iata ca rimele nu doar ca i-au adus o sotie superba, ci si rude din partea partenerei care sunt destul de influente. Domnul Rima s-a .

Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrajitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se tin lant pentru cei care ii vor ramane fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1. Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrajitoarei de la Antena 1? Dan Negru va prezenta pentru a 21 oara Revelionul Starurilor. Surprizele .

Ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu. Femeile sunt cele mai avantajate

Despre praful minune se stie deja ca are o multitudine de beneficii asupra sanatatii, insa putini sunt cei care cunosc trucul de mai jos. Punem pariu ca habar nu aveai ce se intampla daca bei 6 cani de apa cu bicarbonat de sodiu pe zi?! Este o solutie extraordinara pentru femei. De ce sa bei .

Top 10 cele mai cele mai vizionate clipuri pe YouTube in 2020

Chiar daca au fost nevoiti sa petreaca cea mai mare parte a anului 2021 in casa, oamenii din toata lumea au avut parte de unele dintre cele mai amuzante momente, pentru ca videoclipurile de pe YouTube au fost o.

Business report: Cele mai vandute masini din Europa, in fiecare tara. Calendarul obligatiilor fiscale pe ianuarie. Scolile nu se redeschid fizic dupa vacanta de iarna. Masinile cu volan pe dreapta nu mai pot fi inmatriculate

Cresterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95. 000 la 140. 000 de euro se amana un an. Mii de romani pot pierde banii de avans * Cele mai vandute masini din Europa, in fiecare tara * Jack Ma, inamicul public nr. 1 al lui Xi Jinping. Cum l-a facut Puterea sa dispara * Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna ianuarie 2021 * Sorin Cimpeanu: Scolile nu se redeschid fizic dupa vacanta de iarna * Masinile cu volan pe dreapta, din Marea Britanie, nu mai pot fi inmatriculate in Romania * Justitia din Senegal a clasat un dosar in care aparea fratele presedintelui si Frank Timis * Pe TikTok, impostorul Cumpanasu incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si de profesori * Un numar record de romani au cumparat case in 2020. Cum va fi 2021 in imobiliare.

Ce alocatii primesc copiii in Europa. Tara cu cele mai mari alocatii din UE

In prezent, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani din Romania, au o alocatie lunara de 150 de lei, majorata de la 84 de lei in 2019. Daca o transformam in euro la cursul de azi al BNR, am avea aproximativ 30 de euro, adica un euro pe zi. Folosind datele publicate de .

Cele mai potrivite urari de Anul Nou

A inceput un an nou. Oamenii isi trimite mesaje, isi ureaza la multi ani si se felicita. Iata cele mai potrivite urari pe care le poti face celor dragi.

Capitala, cele mai multe noi cazuri de infectare cu COVID-19

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare su.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )