Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ciprian Tatarusanu se retrage de la echipa nationala! Ce mesaj le-a transmis suporterilor romani

Playtech Playtech,
Ciprian Tatarusanu se retrage de la echipa nationala! Ce mesaj le-a transmis suporterilor romani

Romania a jucat miercuri ultima partida din 2020, la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord. O prestatie deloc impresionanta, dar un rezultat foarte bun pentru tricolori. Pentru ca ajuta nationala condusa de Mirel Radoi sa urce in urna a doua valorica pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. La doar o zi dupa meci, selectionerul . continuă pe Playtech

Ciprian Tatarusanu, retragere de la echipa nationala printr-o scrisoare emotionanta

Ciprian Tatarusanu, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniai, a vorbit despre retragere si a anuntat ca face pasul inapoi de la nationala printr-o scrisoare emotionanta publicata de Federatia Romana de Fotbal FRF).

Anuntul zilei: Ciprian Tatarusanu se retrage din nationala Romaniei

Ciprian Tatarusanu a anuntat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, ca se retrage de la prima nationala de fotbal a Romaniei. Capitan al tricolorilor, Tatarusanu 34 de ani) considera ca este timpul ca portarii tineri sa vina din urma.

Ciprian Tatarusanu si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei: Este timpul ca alti portari romani sa vina din urma

Ciprian Tatarusanu s-a hotarat. Portarul in varsta de 34 de ani de la AC Milan si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei, dupa meciul Irlanda de Nord - Romania, 1-1. Retragerea.

Ciprian Tatarusanu s-a retras din nationala

Dupa 73 de meciuri sub tricolor portarul Ciprian Tatarusanu spune stop carierei internationale.

Ciprian Tatarusanu spune adio echipei nationale

Cel mai constant portar roman din ultimii ani, Ciprian Tatarusanu, si-a anuntat retragerea din echip.

Mirel Radoi spune ca va continua la echipa nationala: Eu am in continuare contract pentru urmatoarea campanie

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri, ca va continua la echipa nationala, daca FRF nu va dori sa-i rezilieze contractul.

Mirel Radoi, prima reactie dupa egalul din Irlanda de Nord! De ce depinde ramanerea sa la echipa nationala

Sub conducerea lui Mirel Radoi, echipa nationala a ratat calificarea la EURO, a terminat pe locul 3 in Liga Natiunilor si a prins urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022.

Digisport: Moment istoric: Europa, aproape sa primeasca o noua echipa nationala, cu jucatori de zeci de milioane de euro

Fotbalul de pe vechiul continent este pe cale sa aiba o noua echipa nationala angrenata in competitiile internationale, precum Liga Natiunilor sau preliminariile campionatelor europene si mondiale.

VIDEO. Echipa nationala de tineret s-a calificat la EURO 2021

Echipa nationala de tineret a Romaniei a obtinut a doua calificare consecutiva la un Campionat Europ.

A murit Ionut Anghel, pacientul care astepta de trei ani un transplant la plamani. Ce mesaj a transmis cu ultimele puteri

Ionut Anghel, tatal de 33 de ani, care astepta o speranta la viata, de trei ani, a pierdut lupta cu viata. Cu ultimele puteri, barbatul a transmis un mesaj catre autoritati, reprosand dezinteresul acordat muritorilor de rand. Mesajul sau a aparut la scurt timp dupa transferul medicului de la ATI in Belgia. Ionut respira cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )