Libnet.ro
UNICEF

20:30

Diana Sosoaca e in pericol. Senatoarea AUR a spus ce i se pregateste: Vor internarea mea cu forta

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca e in pericol. Senatoarea AUR a spus ce i se pregateste: Vor internarea mea cu forta

Noul senator de Iasi, avocata Diana Sosoaca, una din cele mai vehemente voci din ultima perioada, este speriata. in postarile ei de pe Facebook, avocata a declarat ca se teme atat pentru familia ei, cat si pentru ea. Se pregateste infectarea mea si a familiei mele Dupa castigarea alegerilor parlamentare cu un scor nesperat de . continuă pe Playtech

Cat castiga lunar Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, o femeie bogata si inainte de politica

Diana Sosoaca, cea mai vocala membra a gruparii AUR, castiga o suma frumoasa in fiecare luna ca avocat. Senatoarea l-a reprezentat si pe arhiepiscopul Teodosie in fata magistratilor. Diana Sosoaca, castiguri din trecut. Senatoarea de la AUR era o femeie bogata si inainte de politica Diana Sosoaca, nou parlamentar AUR, duce o lupta apriga impotriva .

Diana Sosoaca, senator AUR: Se pregateste internarea mea cu forta

Avocata Diana Sosoaca, viitor senator AUR,a anuntat, sambata, pe retelele de socializare,ca a primit informatii potrivit carora cineva doreste sa o interneze cu forta in spital.

Senatoarea Diana Sosoaca, acuzatii grave: Se pregateste internarea mea cu forta

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, sambata seara, intr-un live pe Facebook, ca a primit informatii potrivit carora cineva doreste sa o interneze cu forta in spital. Sosoaca e printre persoanele vocale care s-au declarat impotriva purtarii mastii, aceasta nerespectand regulile de siguranta sanitara nici la consultarile de la Cotroceni.

Diana Sosoaca are o boala grava, tinuta in secret. Ce s-a aflat despre senatoarea de la AUR (exclusiv)

Deja celebra, Diana Sosoaca, alaturi de alianta AUR, a avut o nesperata victorie la alegerile parlamentare de anu acesta. Deja sunt de netorietate interventiile sale dure si, pe alocuri, extremiste, in spatiul public. Multa lume a criticat gestul acesteia de a nu purta masca de protectie. Numai ca putina lume stie ca avocata Sosoaca sufera .

Diana Sosoaca si-a divulgat singura secretul. Tot adevarul despre intrarea ei in partidul AUR e acesta VIDEO

Invitata la Canal 33 pentru un interviu de senzatie, noua senatoare AUR a raspuns unor intrebari ale jurnalistului Alexandru Catalan. Cu aceasta ocazie, secretul Dianei Sosoaca s-a aflat abia acum. Care este acesta? Vom afla impreuna in cele ce urmeaza. Secretul Dianei Sosoaca s-a aflat in timp ce raspunea unor intrebari despre Guvernul Orban, avocata .

Diana Sosoaca, senatoare AUR, fara masca in Parlament, la indeplinirea formalitatilor necesare preluarii mandatului

Printre senatorii care au mers duminica, 20 decembrie, in Parlament pentru realizarea formalitatilor. inainte de preluarea mandatului, a fost si Diana Sosoaca, senatoare AUR, care s-a prezentat fara masca de protectie intr-un spatiu inchis, unde se aflau mai multe persoane. Conform declaratiilor sale, Sosoaca are ca prioritati legislative anularea amenzilor date in starea de alerta si in cea de urgenta.

De ce refuza senatorul AUR Diana Sosoaca sa poarte masca si ce probleme de sanatate are

Avocata Diana Sosoaca, membru al Partidului AUR, este unul dintre cele mai colorate personaje din noua legislatura parlamentara. O fire foarte vocala, noul politician s-a pozitionat drept un cetatean.

Senatorul AUR Diana Sosoaca, scandal cu jandarmii in fata la DIICOT: Cred ca astia nu stiu ce-i asteapta

Diana Sosoaca, senator ales pe listele AUR, a mers, miercuri, in fata sediuluiDIICOTBucuresti, unde a avutdiscutii in contradictoriu cu jandarmii. Proaspatul senator AURse simte ameninta.

Cum s-a transformat Diana Sosoaca in Viorica Dancila, peste noapte. Romanii au avut un soc VIDEO

De cand a aparut in atentia publicului, avocata care a atras atentia asupra ei la Romania TV primeste multe critici. Una dintre ele a fost legata de aspectul sa fizic, deloc demn pentru o femeie care pretinde un loc in politica romaneasca. Dar va vom prezenta, in cele ce urmeaza, cum s-a transformat Diana Sosoaca .

Cati bani a castigat Diana Sosoaca, in calitate de avocat. in Parlament va avea un salariu mai mic

Diana Sosoaca a facut bani frumosi in calitate de avocat. Ca parlamentar, va incasa mai putin decat a facut-o anul trecut, daca luam in calcul cifrele notate in declaratia de avere. Anul trecut, D.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )