Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa romanului

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa romanului

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers in victoria cu polonezii de la Lech Poznan, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Morelos in minutul 68. Ianis a fost inlocuit la faza imediat urmatoare, dupa o prestatie foarte stearsa. Internationalul roman isi continua evolutiile oscilante din acest sezon. A reusit opt . continuă pe Playtech

Scotienii l-au desfiintat pe Ianis Hagi. Jurnalistii britanici, reactie fara precedent

Ianis Hagi, criticat de scotieni. Presa din Regatul Unit l-a pus la zid dupa evolutia din Europa League. Steven Gerrard se astepta la solutii din partea lui, dar el nu le-a oferit. Jurnalistii scotieni nu l-au iertat pe Ianis Hagi pentru prestatia modesta din Europa League. I-au dat nota 4 Ianis Hagi este criticat dupa prestatia .

Se inmultesc criticile la adresa lui Ianis Hagi! Nota groaznica primita dupa prestatia din Europa League

Ianis Hagi a fost criticat dupa meciul castigat de Glasgow Rangers, 1-0, in fata echipei Lech Poznan, din etapa a doua a grupelor Europa League.

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi! Cine l-a laudat pe fotbalistul roman in toata lumea

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in fata celor de la Livingston. A oferit pasa decisiva la golul prin care echipa sa a deschis scorul, prin Aribo. Iar contributia lui Ianis a fost cu adevarat decisiva. A reusit un dribling, apoi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )