Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. in plus, a demonstrat ca este cel mai creativ fotbalist al echipei . continuă pe Playtech

Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Lui Ianis Hagi ii prieste la Rangers. Astfel, romanul a dat o pasa de gol in ultima etapa din Scotia si este in turul trei preliminar din Europa League. Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi Si asta nu e tot. Se pare ca lui Ianis Hagi ii merge bine si in viata personala.

Pasa de gol oferita de Ianis Hagi in Scotia

Internationalul Ianis Hagi a oferit o pasa decisiva in meciul Rangers - Hibernian disputat, duminica, in prima liga scotiana.

Steven Gerrard da de inteles de ce ar putea fi pana la urma nemultumit de Ianis Hagi

Seful celor de la Rangers a explicat de ce nu-l va face fericit Ianis Hagi daca-si va ridica nivelul de joc doar in meciurile din competitiile europene ale sezonului. Fotbalistul pare a reveni in cea mai buna forma. El a oferit doua pase decisive in victoria concludenta a lui Glasgow din weekendul trecut pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, integralist in Europa League, CFR Cluj si-a aflat adversara din turul 3

Joi seara, in afara meciurilor echipelor FC Botosani si FCSB din turul 2 preliminar din Europa League, au mai fost si alti jucatori romani implicati in competitia europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )