Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ianis Hagi, lovit fara mila! Cine a indraznit sa il critice aspru: Nu a reusit nici macar un dribling

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, lovit fara mila! Cine a indraznit sa il critice aspru: Nu a reusit nici macar un dribling

Ianis Hagi a fost titular pentru Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in Belgia, cu Standard, scor 2-0. S-a zbatut mult in ofenvisva, dar realizarile au lipsit. A fost inlocuit in minutul 67, de Aribo, la scorul de 1-0. Iar jurnalistii de la The Boot Room l-au criticat aspru pentru ineficienta din . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, dezamagire pe teren la meciul de aseara. Ce s-a intamplat chiar inainte de bataie

Succesul cu Standard 2-0) a avut de toate. Lupte aprige pentru minge, emotii, un gol fenomenal de la centrul terenului si cadou neasteptat pentru Ianis; totul incununat cu o bataie generala, pe gazonul din Liege. Ianis, departe in meciul cu Standard. Ce s-a intamplat inainte de bataie La a 22-a aniversare, Ianis Hagi a publicat .

Ianis Hagi, veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Scotienii stiu deja ce se va intampla

Ianis Hagi a primit o veste excelenta chiar de ziua lui de nastere. Ianis Hagi implineste azi, 22 octombrie, 22 de ani. Astfel, internationalul roman a participat la conferinta de presa desfasurata inaintea debutului lui Rangers in grupele Europa League, semn ca diseara va fi in teren in meciul disputat impotriva celor de la Standard .

Popescu intervine in scandalul momentului cu Ianis Hagi: Asa cred ca-i inchid gura lui Gica

Ianis Hagi a intrat in centrul unui scandal neasteptat la echipa nationala, dupa ce a criticat tactica lui Radoi la meciul cu Norvegia. Selectionerul i-a dat raspunsul, iar apoi au fost mai multi oameni care au criticat prestatiile lui Hagi jr. de la nationala. Gica Popescu sare in apararea nepotului sau si cere ca Ianis .

Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, ultima partida disputata de Rangers. Colegii sai au invins-o pe Celtic, scor 2-0, prin dubla lui Goldson. Dar romanul este asteptat sa revina in prima echipa a lui Steven Gerrard chiar joi. Cand Glasgow Rangers o infrunta pe Standard Liege in Europa .

Ianis Hagi, criticat aspru in presa din Scotia. De ce considera jurnalistii ca romanul nu justifica salariul primit

Comparat de tatal sau cu Zinedine ZIdane, Ianis Hagi nu se ridica insa si la inaltimea pretentiilor jurnalistilor britanici.

Ianis Hagi, titular si victorie de ziua sa! Cum a evoluat in meciul din Europa League!

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard pentru intalnirea cu Standard Liege, partida din etapa 1 a grupelor Europa League.

Europa League: Ianis Hagi, victorie de ziua sa Bayer Leverkusen a reusit scorul serii (6-2 vs Nice)

Glasgow Rangers, echipa pentru care evolueaza Ianis Hagi a implinit 22 de ani), a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, partida disputata impotriva celor de la Standard Liege. Bayer Leverkusen a reusit scorul serii in Europa League: s-a impus cu 6-2 in fata echipei Nice.

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers

In ziua in care a implinit 22 de ani, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard in Europa League.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )