Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, ultima partida disputata de Rangers. Colegii sai au invins-o pe Celtic, scor 2-0, prin dubla lui Goldson. Dar romanul este asteptat sa revina in prima echipa a lui Steven Gerrard chiar joi. Cand Glasgow Rangers o infrunta pe Standard Liege in Europa . continuă pe Playtech

Popescu intervine in scandalul momentului cu Ianis Hagi: Asa cred ca-i inchid gura lui Gica

Ianis Hagi a intrat in centrul unui scandal neasteptat la echipa nationala, dupa ce a criticat tactica lui Radoi la meciul cu Norvegia. Selectionerul i-a dat raspunsul, iar apoi au fost mai multi oameni care au criticat prestatiile lui Hagi jr. de la nationala. Gica Popescu sare in apararea nepotului sau si cere ca Ianis .

Simona Halep, in vizorul presei internationale. Ce au scris jurnalistii straini despre a doua jucatoare a lumii

Simona Halep este in vizorul presei internationale, iar jurnalistii straini ii aduc laude chiar dupa ce a doua jucatoare a lumii a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros. Ce scrie presa internationala dupa infrangerea Simonei Halep de la Roland Garros. A fost destul de uimitor sa o vedem Jurnalistii straini o .

Adversarul de temut pe care Ianis Hagi il va infrunta joi. Cine e fotbalistul de care Rangers se teme

Glasgow Rangers are un start excelent de sezon, incununat cu victoria din weekend, contra rivalei Cetic. A fost 2-0 in Old Firm Derby, dupa o dubla reusita de Goldson. Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve, dar este asteptat sa revina ca titular in partida urmatoare. Joi, Rangers va juca pe terenul celor .

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

Presa britanica il critica pe Steven Gerrard pentru decizia drastica luata in cazul Ianis Hagi

Glasgow Rangers a obtinut sambata o victorie foarte importanta in lupta pentru titlul din Scotia. A invins chiar pe terenul marii rivale, Celtic Glasgow, in Old Firm Derby. A fost 2-0 pentru echipa lui Steven Gerrard, care a ales sa il lase pe banca pe Ianis Hagi. Ba chiar mai mult, internationalul roman a ramas .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )