Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ianis Hagi, umilinta din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a facut tehnicianul de la Rangers

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, umilinta din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a facut tehnicianul de la Rangers

Glasgow Rangers a reusit o victorie clara in etapa a 9-a a campionatului din Scotia, scor 5-1, pe terenul celor de la Motherwell. Steven Gerrard a tinut cont de criticile care i-au fost aduse in ultimul timp lui Ianis Hagi si a decis sa il lase pe banca pe roman. O decizie care cu siguranta . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

Ianis Hagi, out de la Rangers?! Declaratia uluitoare care ar putea sa il trimita pe roman acasa

Ianis Hagi a primit foarte multe sanse de la Steven Gerrard in acest sezon, dar pur si simplu nu reuseste sa se impuna. Fotbalistul roman a avut foarte putine meciuri reusite si aduna din ce in ce mai multe evolutii foarte sterse in tricoul lui Glasgow Rangers. Asa a fost cazul si cu ultima partida .

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Ianis Hagi, cel mai slab jucator al lui Rangers in Europa League! Cum l-au descris ziaristii scotieni

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi integralist, s-a calificat, joi seara, in play-off-ul Ligii Europa, trecand in turul trei preliminar de Willem II, scor 4-0.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ADRIAN DUMITRIU, CFO CHIMCOMPLEX: Vedem intentii bune din partea Guvernului, dar nu se intampla absolut nimic

Toate aceste scheme raman pe hartie, ceea ce inseamna ca toate proiectele inovative de investitii vor ramane si ele pe hartie, a avertizat Dumitriu Se observa intentii bune din partea Guvernului si o schimbare de viziune, dar in planul realului nu se intampla absolut nimic, a declarat Adrian Dumitriu, director financiar la Chimcomplex, cel mai mare exportator cu capital romanesc.

AstraZeneca obtine imunitate partiala din partea UE pentru vaccinul sau mai ieftin impotriva COVID-19

Statele membre UE vor achita o parte din despagubirile care ar putea fi solicitate in justitie ca urmare a efectelor secundare ale vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de grupul farmaceutic britanic AstraZeneca, potrivit termenilor unui acord care include conditii diferite fata de un alt acord convenit cu grupul farmaceutic francez Sanofi, a declarat un oficial european pentru Reuters, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )