Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplauda decizia luata de latifundiar

Playtech Playtech,
Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplauda decizia luata de latifundiar

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, si risca sa fie depasita in clasament de Craiova. Oltenii vor trece pe primul loc daca vor castiga la Arad, cu UTA, luni, de la ora 19:00. Chiar si in aceste conditii, Ilie Dumitrescu este convins ca lucrurile merg in directia buna pentru echipa antrenata . continuă pe Playtech

Gigi Becali sparge banii pe fotbalisti. Cat primeste ultimul venit la FCSB

FCSB a dat startul achizitiilor de iarna, dupa ce a obtinut acordul lui Risto Radunovic, de la Astra. Gigi Becali a achitat 375. 000 de euro pentru formatia din Giurgiu. Iar fotbalistul din Muntenegru a primit un salariu de 11. 000 de euro pe luna. De asemenea, are si un bonus consistent in cazul in care FCSB .

Rivalul lui Gigi Becali, victorie uriasa in instanta. Ce a facut nasul Andrei si al lui Maruta

Nasul de botez al copiilor familiei Maruta i-a mai dat o data peste nas celebrului Gigi Becali. Afaceristul roman a avut parte de o infrangere de zile mari. Ce a facut parintele spiritual al micutilor cunoscutelor vedete? Nasul copiilor familiei Maruta invinge in instanta. Detalii Arpad Paszkany i-a suflat mai multe titluri lui Gigi Becali.

Gigi Becali a pierdut in instanta, in fata lui Florin Talpan: O marsoaga, un nebun si un lacom!. Cati bani trebuie sa plateasca

Gigi Becali a pierdut procesul cu Florin Talpan, juristul de la MAPN, respectiv al echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti. Patronul FCSB trebuie sa-i plateasca 5. 000 de euro lui Talpan, dupa ce l-a jignit pe.

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

In sezonul rece, soferii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a nu avea probleme cu masina. insa multi dintre ei, indiferent de experienta, ajung sa faca aceleasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )