Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mircea Lucescu a facut spectacol dupa meciul cu Barcelona. Ce a vorbit cu Messi si dialogul cu o jurnalista din Ucraina

Playtech Playtech,
Mircea Lucescu a facut spectacol dupa meciul cu Barcelona. Ce a vorbit cu Messi si dialogul cu o jurnalista din Ucraina

Mircea Lucescu a fost invins pe Camp Nou miercuri seara, scor 1-2. Dar echipa sa a dat o replica excelenta celor de la FC Barcelona, desi lotul a fost serios afectat de infectarile cu COVID-19. Messi, din penalty, si Pique au marcat pentru catalani, in vreme ce Tsygankov a punct pentru Dinamo Kiev. S-ar fi . continuă pe Playtech

Mircea Lucescu, situatie dificila inaintea meciului cu FC Barcelona: Am doar 13 jucatori

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, marti, ca mizeaza doar pe 13 jucatori pentru meciul cu FC Barcelona, din Champions League.

Mircea Lucescu dupa meciul cu Barcelona: Am fi meritat o remiza

Dynamo Kiev a pierdut la limita pe Nou Camp, scor 1-2, iar antrenorul Mircea Lucescu este de parere ca formatia sa merita sa plece cu un punct de la Barcelona.

Champions League: Misiune aproape imposibila pentru Mircea Lucescu contra Barcelonei - Leipzig vs PSG, meciul zilei (Programul televizarilor)

Cu doar 13 jucatori valizi pentru meciul de pe Camp Nou, misiunea lui Mircea Lucescu contra Barcelonei pare una imposibila. Meciul zilei de miercuri din Champions League va fi o reeditare a semifinalei editiei trecute: Leipzig vs PSG. in material ai programul complet al partidelor si al televizarilor.

FOTO Mircea Lucescu, discutie cu Lionel Messi la finalul partidei - Ce i-a cerut antrenorul roman vedetei Barcelonei

Dinamo Kiev a avut o prestatie laudabila pe Camp Nou, dovada stand faptul ca Marc Andre ter Stegen a fost cel mai bun om al gazdelor. La finalul partidei, Mircea Lucescu s-a dus direct la Lionel Messi, discutia celor doi fiind surprinsa in direct de camerele tv.

Mircea Lucescu, pe marginea prapastiei: Situatie catastrofala la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu se joaca, la varsta sa, cu focul! in luna iulie, a intrat in contact cu lotul celor de la Dinamo, in baza de la Saftica, iar a doua zi au inceput sa curga cazurile de COVID-19 la caini.

Focar de COVID-19 la echipa lui Mircea Lucescu

Clubul ucrainean de fotbal Dinamo Kiev, al carui antrenor este Mircea Lucescu, a anuntat luni ca nou.

Focar de Covid-19 la formatia pregatita de Mircea Lucescu - Cate cazuri pozitive a anuntat Dinamo Kiev

Clubul Dinamo Kiev a anuntat ca inca sase jucatori din lotul antrenat de Mircea Lucescu, intre care mijlocasul Tudor Baluta, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

Pablo Fonseca, multumit dupa meciul cu CFR: Astazi mi-a placut totul

Tehnicianul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, a declarat joi seara, dupa meciul cu CFR Cluj, ca formatia sa a facut un joc foarte bun, ceea ce a dus la scorul de 5-0, insa nu a fost foarte usor.

Ce a facut Pepe dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama. Unde a fost filmat

Ce a facut Pepe la scurt timp dupa ce a anuntat ca se desparte de mama celor doua fetite ale sale? Artistul a fost filmat in acea ipostaza. Iata primele imagini dupa vestea care a tulburat apele showbiz-ului romanesc. Ce a facut Pepe imediat dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama? Anuntul socant facut .

Barcelona Dynamo Kiev. Cum va rezista Mircea Lucescu in 13 jucatori?

Dezechilibru evident inaintea meciului FC Barcelona Dynamo Kiev din Champions League, dupa ce echipa ucraineana mizeaza pe doar 13 jucatori valizi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )